Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΗΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ

«Stop» της ΔΕΗ σε διακοπές ρεύματος στη Μεσσηνία (αναλυτικά οι περιοχές)

Ένα ακόμα μέτρο έρχεται να ανακουφίσει τους Μεσσήνιους μετά τις καταστροφές της 7ης Σεπτεμβρίου. Η ΔΕΗ ανακοίνωσε την αναστολή αποκοπών παροχών ρεύματος με ληξιπρόθεσμες οφειλές στη Μεσσηνία. Πλήρης επιβεβαίωση των ρεπορτάζ του messiniapress.gr

Σε αναστολή των αποκοπών παροχών ρεύματος πελατών με ληξιπρόθεσμες οφειλές σε περιοχές της Μεσσηνίας προχώρησε η ΔΕΗ. Το μέτρο αφορά όλους τους κατοίκους των περιοχών (παρουσιάζονται πιο κάτω) και όχι μόνο όσους επλήγησαν από την κακοκαιρία. Συγκεκριμένη Εταιρία ανακοίνωσε: «Η ΔΕΗ, επιβεβαιώνοντας για άλλη μια φορά την κοινωνική της ευαισθησία, στηρίζει τους κατοίκους των περιοχών, οι οποίοι έχουν κηρυχθεί από τη Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης, λόγω των πρόσφατων έντονων βροχοπτώσεων. Η σημερινή εξέλιξη επιβεβαιώνει πλήρως σχετικά ρεπορτάζ του messiniapress.gr των προηγούμενων ημερών. Σημειώνεται ότι η συγκεκριμένη εξέλιξη έρχεται μετά από παρεμβάσεις στελεχών της κυβέρνησης προς την εταιρεία.

Ειδικότερα, η ΔΕΗ ανακοινώνει την αναστολή των αποκοπών παροχών πελατών με ληξιπρόθεσμες οφειλές στους Δήμους Καλαμάτας, Οιχαλίας, Μεσσήνης, Τριφυλίας και στις Τοπικές Κοινότητες Νεοχωρίου, Πύργου, Σαΐδόνας, Καστάνιας, Καρυοβουνίου, Μηλέας, Αγίου Νικολάου, Ριγκλίων, Τραχήλας, Πλάτσας, Νομιτσή, Θαλαμών, Λαγκάδας και Αγίου Νίκωνα του Δήμου Δυτικής Μάνης και τις Δημοτικές Ενότητες Νέστορος, Πύλου, Μεθώνης και Χιλιοχωρίων του Δήμου Πύλου Νέστορος της Π.Ε. Μεσσηνίας της Περιφέρειας Πελοποννήσου, οι οποίοι επλήγησαν από τα πρόσφατα έντονα καιρικά φαινόμενα».

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΠΑΝΩ