Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΗΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ

Νίκας: Καλύτερα δήμαρχος Καλαμάτας παρά βουλευτής Μεσσηνίας

Την συζήτηση που έχει ανοίξει για το πολιτικό του μέλλον θέλησε, για μια ακόμα φορά, να κλείσει ο δήμαρχος Καλαμάτας, Παναγιώτης Νίκας. «Το αξίωμα του δημάρχου είναι μεγαλύτερο από αυτό του τοπικού βουλευτή» σημείωσε σε σχετική του δήλωση, ενώ δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στο ενδεχόμενο να είναι εκ νέου υποψήφιος δήμαρχος.

Δηλώσεις για το ζήτημα που σχετίζεται με το μέλλον του στην πολιτική έκανε ο δήμαρχος Καλαμάτας, Παναγιώτης Νίκας. Ο κ. Νίκας θέλησε με αυτόν τον τρόπο να απαντήσει στις δημοσιογραφικές πληροφορίες που τον θέλουν να είναι υποψήφιος βουλευτής Μεσσηνίας με τη ΝΔ στις εθνικές εκλογές, όταν αυτές γίνουν.

«Έχω εκλεγεί δήμαρχος από πολλούς συμπολίτες μας και αυτή τη ψήφο έχω υποχρέωση να την τιμήσω» σημείωσε ο δήμαρχος Καλαμάτας, ο οποίος συνεχίζοντας υπογράμμισε: «Επειδή είμαι από αυτούς που θεωρούν ότι σε αυτή τη ζωή ο καθένας πρέπει να αφήνει το αποτύπωμά του, κατά τις αρμοδιότητές του, υπάρχει ένα πλάνο συγκεκριμένων ενεργειών τις οποίες εγώ θέλω να φέρω εις πέρας. Δεν εκπορεύονται από εμένα διάφορα τα οποία γράφονται για αξιώματα, τα οποία με τιμούν, αλλά δεν έχουν καμία σχέση με τη δική μου φιλοσοφία και τη δική μου πολιτική. Άλλωστε, θεωρώ ότι το αξίωμα του δημάρχου είναι ακόμα μεγαλύτερο και από το αξίωμα των βουλευτών. Με τίμησε ο κόσμος και εγώ αυτήν την τιμή πρέπει να την ανταποδώσω. Γι αυτό αγωνίζομαι και εγώ και οι συνεργάτες μου».

Για το αν θα είναι εκ νέου υποψήφιος δήμαρχος

Ο δήμαρχος Καλαμάτας ρωτήθηκε και για το αν θα είναι εκ νέου υποψήφιος δήμαρχος Καλαμάτας. «Θα συνεννοηθώ» είπε χαρακτηριστικά ο κ. Νίκας «με τους συνεργάτες μου, αλλά να ξέρετε ότι εγώ έχω την αίσθηση του κόσμου. Το έχω πει πολλές φορές. Κάποτε, όταν θεωρείς ότι ολοκληρώνεις το έργο σου, πρέπει να φεύγεις. Οι πρώτοι, όμως που πρέπει να το κουβεντιάσεις είναι με τους ανθρώπους που κάνεις αυτόν τον αγώνα. Όλα αυτά θα τα κουβεντιάσω εντός του 2018. Δεν θεωρώ ότι τα αξιώματα είναι για κάποιους. Κάποτε θα πρέπει να τελειώνει η ιστορία με τα αξιώματα. Το πότε θα γίνει αυτό θα το μάθετε. Έχουμε ακόμα 2,5 χρόνια θητεία».

ΠΡΟΣΦΑΤΑ Ν.Δ.

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΠΑΝΩ