Αεροπορική σύνδεση της Καλαμάτας με 22 πόλεις της Ευρώπης

20 Φεβρουαρίου 2017

Με 22 πόλεις της Ευρώπης και και 1 της Μέσης Ανατολής θα συνδέεται αεροπορικώς η Καλαμάτα, σύμφωνα με τον προγραμματισμό του αεροδρομίου «Καπετάν Βασίλης Κωνσταντακόπουλος».

Η Καλαμάτα, με τα έως τώρα δεδομένα, θα συνδεθεί αεροπορικώς με τις εξής πόλεις του εξωτερικού: Λάρνακα Κύπρου (νέα σύνδεση), Λιλ Γαλλίας (νέα σύνδεση), Κοπεγχάγη, Μπρατισλάβα Σλοβακίας, Άμστερνταμ, Φρανκφούρτη, Πράγα, Μπίλουντ Δανίας, Λιόν Γαλλίας, Τελ Αβίβ, Λονδίνο, Παρίσι, Κατοβίτσε Πολωνίας, Βιέννη, Μόναχο, Βαρσοβία, Στοκχόλμη, Ντίσελντορφ, Ναντ Γαλλίας, Μιλάνο, Μόσχα, Μάντσεστερ και Μπέρμιγχαμ.
Επίσης, θα υπάρξει αύξηση των πτήσεων εσωτερικού, καθώς θα πυκνώσουν τα δρομολόγια προς Θεσσαλονίκη, ενώ θα υπάρξει σύνδεση και με την Αθήνα.

Σημειώνεται, δε, ότι ίσως υπάρξει περαιτέρω αύξηση στις συνδέσεις με το εξωτερικό, διότι δεν έχουν οριστικοποιήσει όλες οι εταιρείες το πρόγραμμα των πτήσεών τους.


Ο γενικός προγραμματισμός πτήσεων του Κεντρικού Αερολιμένα Καλαμάτας «Καπετάν Βασίλης Κωνσταντακόπουλος» από 26/03/2017 έως 28/10/2017:

αερο1

αερο2

αερο3

αερ4

Ο πίνακας δρομολογίων ανά ημέρα της εβδομάδος:

αερο4

αερο5

 

Navarino Agora
Δωρεάν Ψηφιακή Μαστρογραφία
Δουλειά για Σένα - dypa.gov.gr
City Hospital - Ιδιωτική κλινική Καλαμάτα
myΔΕΗ

ΕΛΛΑΔΑ

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

ΔΙΕΘΝΗ

ΠΡΟΗΓ. ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Αίτηση του δήμου Καλαμάτας για λειτουργία ΚΕΠ “κοινωνικής μέριμνας”

ΕΠΟΜΕΝΟ ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Με “άρωμα γυναίκας” η τουριστική αναγέννηση της Καλαμάτας

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΆΛΛΑ

Παρέμβαση του Μητροπολίτη Μεσσηνίας: Η βία δεν αντιμετωπίζεται μόνο με μέτρα αστυνόμευσης – Απαιτεί συγκρότηση εθνικού σχεδίου

Παρέμβαση, σχετικά με τα φαινόμενα βίας, τα οποία εμφανίζονται με ένταση στην ελληνική κοινωνία, κάνει με άρθρο του στην «Απογευματινή» ο Μητροπολίτης

Από τη Δευτέρα (15/4) η απαγόρευση χρήσης πυρός στην περιφέρεια Πελοποννήσου – Τι αναφέρεται στην απόφαση

Απαγόρευση χρήσης πυρός στην Περιφέρεια Πελοποννήσου, λόγω των καιρικών συνθηκών που επικρατούν το τελευταίο διάστημα, υπέγραψε ο Συντονιστής Επιχειρήσεων Πελοποννήσου, Δυτικής Ελλάδας

Δείτε επίσης