Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΗΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ

  • 1.jpg?fit=800%2C400
  • 2.jpg?fit=800%2C400

Τρόφιμα για το Πάσχα σε 700 οικογένειες από το δήμο Μεσσήνης

Ξεπερνούν τους 700 οι δικαιούχοι της βοήθειας του Κοινωνικού Παντοπωλείου του δήμου Μεσσήνης. Αυτό ανακοίνωσε σήμερα η αρμόδια αντιδήμαρχος, Γεωργία Παναγοπούλου, καθώς και ο πρόεδρος της δημοτικής κοινότητας Μεσσήνης, Γρ. Γρηγορόπουλος. Μάλιστα, όπως σημειώθηκε στην σχετική συνέντευξη τύπου οι δικαιούχοι έχουν αυξηθεί κατά 300 σε σχέση με το περσινό Πάσχα.

Αναφερόμενη στο ζήτημα η αντιδήμαρχος Γεωργία Παναγοπούλου τόνισε ότι ο δήμος προσπαθεί να συμπαρασταθεί εμπράκτως σε όσους αντιμετωπίζουν προβλήματα επιβίωσης. «Σήμερα κάνουμε μια πράξη που θα θέλαμε να την κάνουμε κάθε μέρα και για όσο το δυνατόν περισσότερους» σημείωσε χαρακτηριστικά η κα Παναγοπούλου.

παναγ

Από την πλευρά του πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Μεσσήνης, Γρηγόρης Γρηγορόπουλος, ευχήθηκε να είναι η τελευταία φορά που ο δήμος προχωρά σε τέτοιες δράσεις. «Εύχομαι του χρόνου κανείς να μην έχει ανάγκη αυτής της βοήθειας» υπογράμμισε ο κ. Γρηγορόπουλος.

γρ

Ανακοίνωση του Δήμου

Για το ίδιο θέμα ο δήμος Μεσσήνης εξέδωσε τη πιο κάτω ανακοίνωση: «Στο πλαίσιο των εορτών του Πάσχα, το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Μεσσήνης, διένειμε τρόφιμα. στην προσπάθειά του να στηρίξει έμπρακτα τις ευάλωτες κοινωνικές ομάδες (οικογένειες, αστέγους, ασθενείς κτλ). Με ομόφωνη απόφαση της διαπαραταξιακής Διαχειριστικής Επιτροπής του Δημοτικού Κοινωνικού Παντοπωλείου διανεμήθηκαν συσκευασμένα τρόφιμα μακράς διαρκείας, πασχαλινά γλυκίσματα και νωπό χοιρινό κρέας σε 700 οικογένειες που αντιστοιχούν σε 1.354 ωφελούμενους. Ο Δήμαρχος Μεσσήνης, Γ. Τσώνης, επιθυμεί να ευχαριστήσει όλους τους χορηγούς, που με τη βοήθειά τους επετεύχθη ο στόχος της κοινωνικής αλληλεγγύης στους δημότες και τις οικογένειές τους που χρήζουν στήριξης από τις κοινωνικές δομές του Δήμου». 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΠΑΝΩ