Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΗΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ

Σύγχυση και ερωτήματα προκαλεί η πρωτοβουλία Μάκαρη για τα σκουπίδια

Εύλογα ερωτήματα και σύγχυση προκαλεί η πρωτοβουλία της παράταξης που στήριξε ο ΣΥΡΙΖΑ στο δήμο Καλαμάτας, με επικεφαλής τον κ. Μάκαρη, να διοργανώσει συνέντευξη τύπου με θέμα την τοπική διαχείριση των απορριμμάτων την ίδια στιγμή που η κυβέρνηση έχει αποφασίσει να προχωρήσει σε κεντρική διαχείριση. Καλεσμένος της παράταξης Μάκαρη ο «κόκκινος» δήμαρχος Σπάρτης.

Απορίες προκαλεί η πρωτοβουλία της παράταξης του Μ. Μάκαρη να πραγματοποιήσει συνέντευξη τύπου σχετικά με το ζήτημα της διαχείρισης των απορριμμάτων με θέμα «η τοπική διαχείριση των απορριμμάτων στο δήμο Σπάρτης ως καλή πρακτική για την διαχείριση των απορριμμάτων στην Πελοπόννησο».

Οι απορίες είναι εύλογες, αν κανείς αναλογιστεί ότι η κυβέρνηση έχει, ήδη, αποφασίσει να προχωρήσει σε κεντρική διαχείριση των απορριμμάτων στην Πελοπόννησο, ζήτημα το οποίο αναμένεται να κλείσει και επίσημα τις επόμενες ημέρες.

Εισηγητής ο δήμαρχος Σπάρτης

Τα ερωτήματα για την παράταξη του κ. Μάκαρη πληθαίνουν αν σκεφτεί κανείς ότι καλεσμένος της παράταξης, ο οποίος και «θα κάνει σχετική εισήγηση» είναι ο δήμαρχος Σπάρτης, Βαγγέλης Βαλιώτης. Υπενθυμίζεται οτι ο κ. Βαλιώτης είναι ένας από τους δημάρχους της Πελοποννήσου που έχει ταχθεί κατά της λύσης που προωθεί η Περιφέρεια και έχει αποδεχθεί η κυβέρνηση.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΠΑΝΩ