Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΗΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ

«Βόμβα» στελέχους της ΝΔ: Ο Καμμένος έχει τα αιτήματα του Μητροπολίτη

Νέες διαστάσεις λαμβάνει η κόντρα Καμμένου – Μητροπολίτη Μεσσηνίας για τα ρουσφέτια στο στρατόπεδο της Καλαμάτας. Πρωτοκλασάτο τοπικό στέλεχος της Νέας Δημοκρατίας υποστηρίζει ότι ο υπουργός Άμυνας κρατάει στα χέρια του αιτήματα που προέρχονται από τη Μητρόπολη Μεσσηνίας! Υποχρέωση του κ. Καμμένου να δώσει όλα τα στοιχεία στη δημοσιότητα, υποχρέωση της Μητρόπολης Μεσσηνίας να ζητήσει από τον υπουργό Άμυνας να βγουν όλα στο φως. 

Τοπικό στέλεχος της Νέας Δημοκρατίας, από τα λεγόμενα πρωτοκλασάτα, επιβεβαιώνει πλήρως τα λεγόμενα του υπουργού Άμυνας, ο οποίος δήλωσε ότι έχει τετράδια με αιτήματα για ρουσφέτια από τον Μητροπολίτη Μεσσηνίας Χρυσόστομο. Το συγκεκριμένο στέλεχος, εξαιρετικά αξιόπιστο, αποκάλυψε ότι γνωρίζει από πρώτο χέρι ότι ο κ. Καμμένος διαθέτει τα αιτήματα που έχουν επιδοθεί στο γραφείο του Υπουργού και προέρχονται από την Μητρόπολη Μεσσηνίας. Μάλιστα, σημείωσε ότι τα συγκεκριμένα αιτήματα τα έχουν δει αρκετοί Μεσσήνιοι, οι οποίοι διατηρούν προσβάσεις στο υπουργείο Εθνικής Άμυνας.

Να βγουν στη δημοσιότητα

Αν, όντως, έτσι είναι τα πράγματα τότε οφείλουν και οι δυο πλευρές, υπουργείο Εθνικής Άμυνας και Μητρόπολη Μεσσηνίας, να ξεκαθαρίσουν τη θέση τους. Από τη μια πλευρά ο υπουργός Άμυνας, για να μη θεωρηθεί ότι συκοφαντεί τον Μητροπολίτη Μεσσηνίας, οφείλει να δώσει στη δημοσιότητα τα συγκεκριμένα αιτήματα. Από την άλλη πλευρά η Μητρόπολη Μεσσηνίας, για να μη θεωρηθεί ότι υπεκφεύγει, οφείλει να ζητήσει η ίδια από τον κ. Υπουργό να δώσει στη δημοσιότητα τα «τετράδια με τα ρουσφέτια», τα οποία υποστήριξε ότι διαθέτει ο κ. Καμμένος. Με τον απλό αυτό τρόπο από τη μια πλευρά θα λυθούν όλες οι απορίες και θα αρθούν οι όποιες παρεξηγήσεις έχουν δημιουργηθεί και από την άλλη οι Μεσσήνιοι θα γνωρίζουν την πλήρη αλήθεια. 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΆΛΛΑ

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΠΑΝΩ