Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΗΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ

Πυρ ομαδόν από τους «γαλάζιους» νεολαίους στον Περικλή Μαντά

Στο στόχαστρο της «γαλάζιας» νεολαίας της Μεσσηνίας έχει μπει ο πρώην πρόεδρος της ΝΟΔΕ Μεσσηνίας, Περικλής Μαντάς, με αφορμή τη χθεσινή διχαστική ανάρτηση του δεύτερου για τις φοιτητικές εκλογές.

Μετά τον πρόεδρο της ΟΝΝΕΔ Μεσσηνίας, Π. Στρατικόπουλο, και η πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ Καλαμάτας, Άστρη Μαυρέα, “φωτογραφίζει” τον κ. Μαντά και εξαπολύει επίθεση εναντίον του.

Σημειώνει σε σημερινή της ανάρτησή της η πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ Καλαμάτας: «Ξαφνικά ξυπνήσαμε και ψάχνουμε θύματα; Γιατί άραγε; 5 άνθρωποι… καμία κινητικότητα για χρόνια! Αυτό δεν ενοχλούσε; Kλακαδόροι άραγε τότε υπήρχαν; Σας ενδιέφερε; Tους ξέρατε; Tους κατηγορήσατε; Ποιοι είναι οι κλακαδόροι σήμερα; Eμείς γιατί δεν τους ξέρουμε; Tι ενοχλεί; Eίναι στενάχωρο να είμαστε η δεύτερη ΟΝΝΕΔ στην Ελλάδα και να μην είμαστε ελεγχόμενοι. Είναι οδυνηρό να γινόμαστε κάθε μέρα πιο όμορφη και δεμένη ομάδα με επιτυχίες για την ΝΔ και τον Νομό, να γινόμαστε καθημερινά πιο πολλοί και πιο δυνατοί με όραμα, με ιδέες, με δύναμη για να παλέψουμε για το μέλλον μας. Ντροπή να χτυπάμε νέους ανθρώπους που τα καταφέρνουν με δυσκολίες και αντιξόοτητες καθημερινά μόνο και μόνο για τις εντυπώσεις! Ασχοληθείτε με τα σοβαρά θέματα που τρέχουν και αφήστε την ΔΑΠ που την θυμάστε μια φορά το χρόνο για τα πρωτοσέλιδα και για να περάσετε τα μηνύματα σας!». 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ Ν.Δ.

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΠΑΝΩ