Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΗΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ

Μεσσηνία: Παρανομούν υπακούοντας στους άγραφους νόμους της νύχτας

Αποκαλυπτικά στοιχεία για τον τρόπο που γίνεται η διαχείριση των αδειών των κέντρων διασκέδασης στη Μεσσηνία. Εμπλοκή θεσμικών παραγόντων σε περίεργη υπόθεση. Στο εισαγγελέα όλα τα στοιχεία, προκειμένου να χυθεί άπλετο φως.

Μείζον ζήτημα έχει προκύψει σε περιοχή της Μεσσηνίας από τον τρόπο που οι έχοντες την ευθύνη και την αρμοδιότητα διαχειρίζονται τις άδειες νυκτερινών κέντρων. Στην υπόθεση εμπλέκονται, με διαφορετικούς τρόπους, αξιωματούχοι δήμου της Μεσσηνίας, γεγονός που προκαλεί ερωτήματα.

Οι άδειες νυκτερινών κέντρων

Σύμφωνα με τα στοιχεία που έχει στη διάθεσή του το messiniapress σε τουριστικό δήμο της Μεσσηνίας έχει εκδοθεί άδεια λειτουργίας νυκτερινού κέντρου διασκέδασης σε περιοχή στην οποία δεν επιτρέπεται να λειτουργούν αυτού του είδους τα κέντρα. Η συγκεκριμένη άδεια έχει υπογραφεί κατά παράβαση του σχετικού νομικού πλαισίου γεγονός που καθιστά υπόλογο τον υπογράφοντα. Σημειώνεται ότι η συγκεκριμένη άδεια αφορά το μοναδικό κέντρο αυτού του τύπου που λειτουργεί στην περιοχή.

Εμπλοκή και δεύτερου θεσμικού παράγοντα

Σύμφωνα με τα στοιχεία που έχει στη διάθεσή του το messiniapress στην υπόθεση εμπλέκεται και δεύτερος θεσμικός παράγοντας του συγκεκριμένου δήμου, δεδομένου ότι το κτίριο που στεγάζεται το νυκτερινό κέντρο ανήκει σε συγγενικό του πρόσωπο.

Τα στοιχεία

Το messiniapress διαθέτει όλα τα στοιχεία της υπόθεσης, τα οποία θα δημοσιευθούν με ονόματα και διευθύνσεις τις επόμενες ημέρες, οπότε και η συγκεκριμένη υπόθεση θα φτάσει στο γραφείο του αρμόδιου εισαγγελέα. Σημειώνεται ότι στην σχετική έρευνα του messiniapress εμπλέκονται και άλλοι θεσμικοί παράγοντες, οι οποίοι φέρονται να λειτουργούν «κατόπιν εντολών», προκειμένου να πληγούν οι υπόλοιποι επιχειρηματίες που δραστηριοποιούνται στην συγκεκριμένη περιοχή.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΆΛΛΑ

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΠΑΝΩ