Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΗΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ

Τρεις μεταγραφές ανακοίνωσε ο Ολυμπιακός

Σε τριπλό μεταγραφικό χτύπημα προχώρησε ο Ολυμπιακός ανακοινώνοντας την απόκτηση των Παπ Αμπού Σισέ, Σπύρου Ρισβάνη και Λεονάρντο Κούτρη. Οι «ερυθρόλευκοι» είχαν έρθει εδώ και και καιρό σε συμφωνία με τον Σενεγαλέζο αμυντικό και σήμερα ήρθε η επισημοποίηση της. Ο Σισέ δήλωσε σχετικά στην ιστοσελίδα των πρωταθλητών Ελλάδας: «Θέλω να ευχαριστήσω το σύλλογο για το γεγονός ότι βρίσκομαι εδώ. Είναι ο μεγαλύτερος σύλλογος στην Ελλάδα. Είμαι πολύ περήφανος και πραγματικά χαίρομαι πολύ που βρίσκομαι εδώ. Θέλω να ευχαριστήσω και τους φιλάθλους, γιατί ήδη μου στέλνουν κάποια μηνύματα από τα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης που έχω, για να με καλωσορίσουν στην ομάδα. Θα κάνω τα πάντα για να υπερασπιστώ τα ερυθρόλευκα χρώματα».

Ο Ρισβάνης, αμέσως μετά την επισημοποίηση της μεταγραφής του δήλωσε πως «ήρθα στη μεγαλύτερη ομάδα της Ελλάδας και θα ήθελα να ευχαριστήσω τους ανθρώπους που με εμπιστεύτηκαν και με επέλεξαν. Θα δώσω τον καλύτερό μου εαυτό για να καταφέρω να καθιερωθώ και να βοηθήσω την ομάδα να πετύχει τους στόχους της. Εγώ ως Ρισβάνης θα κάνω τα αδύνατα δυνατά και θα δώσω το 100% των δυνατοτήτων μου και εύχομαι να κάνω ό,τι μπορώ όπως ξανά είπα, για να βοηθήσω την ομάδα μου».

Απο την πλευρά του ο Κούτρης είπε: «Είμαι πολύ περήφανος που βρίσκομαι εδώ. Θέλω να ευχαριστήσω τη διοίκηση και όλους τους ανθρώπους που με εμπιστεύτηκαν. Είναι μία μέρα που περίμενα καιρό, είναι μια μέρα όπου είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος και θέλω και εγώ με τη σειρά μου να προσφέρω ό,τι μπορώ, για να βοηθήσω την ομάδα να πετύχει τους στόχους της. Πάντα όταν φοράω τη φανέλα, ξέρω πόσο βαριά είναι και πάντα θα δίνω το 100%».

Πηγή:ΑΠΕ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΠΑΝΩ