Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΗΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ

Σπίνος – Κοσμόπουλος «πρωταγωνιστές» στα δημοτικά της Καλαμάτας

Τα ονόματα των Γιώργου Σπίνου και Βασίλη Κοσμόπουλου ακούγονται όλο και περισσότερο για το δήμο Καλαμάτας, εν όψει των αυτοδιοικητικών εκλογών του 2019.

Ο πρώην αντιδήμαρχος, Γιώργος Σπίνος, αποτελεί ένα πρόσωπο που συχνά πυκνά το όνομά του έρχεται στη δημοσιότητα, ειδικά από ανθρώπους της Νέας Δημοκρατίας, οι οποίοι τον θεωρούν ιδανικό διάδοχο του νυν δημάρχου Καλαμάτας, Παναγιώτη Νίκα. Με δεδομένο ότι η στάση του Π. Νίκα, ο οποίος ακόμα δεν έχει ξεκαθαρίσει αν θα είναι υποψήφιος δήμαρχος εκ νέου, τροφοδοτεί σενάρια επί σεναρίων είναι φυσικό το όνομα του κ. Σπίνου να έρχεται και πάλι στη δημοσιότητα. Ωστόσο, όσοι γνωρίζουν καλά τα δημοτικά πράγματα της Καλαμάτας σημειώνουν ότι ο κ. Σπίνος, μάλλον, δεν ενδιαφέρεται να τεθεί επικεφαλής ενός αμιγώς κομματικούς ψηφοδελτίου.

Στην ίδια λογική φαίνεται ότι κινείται και ο Βασίλης Κοσμόπουλος, του οποίου το όνομα, επίσης, έρχεται στο προσκήνιο, αλλά για λογαριασμό του ΣΥΡΙΖΑ. Ο ίδιος παραμένει ενεργός πολίτης και έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον για τα δημοτικά πράγματα της Καλαμάτας, ωστόσο δεν τον ενδιαφέρει η λογική του κομματικού υποψήφιου.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ

Τατούλης κατά Καφαντάρη

Αποκαλυπτική κατάθεση του περιφερειάρχη Πελοποννήσου, Πέτρου Τατούλη, για τη διαχείριση των σκουπιδιών.
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΠΑΝΩ