Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΗΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ

Απανωτά «όχι» σε Μαργέλη για υποψηφιότητα στο δήμο Καλαμάτας

Διατεθειμένος να επιμείνει μέχρι τέλους στην προσπάθεια του να είναι υποψήφιος δήμαρχος της Μεσσηνιακής πρωτεύουσας εμφανίζεται ο πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Καλαμάτας, Κώστας Μαργέλης, παρά το γεγονός ότι οι πολιτικές του φιλοδοξίες δεν φαίνεται να ενθουσιάζουν ούτε κόμματα, ούτε πολίτες. 

Ο κ. Μαργέλης, σύμφωνα με πληροφορίες, το τελευταίο χρονικό διάστημα έχει εντείνει τις επαφές του με απώτερο στόχο να γίνει δεκτή μια ενδεχόμενη υποψηφιότητά του από τη Νέα Δημοκρατία. Ωστόσο, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, το όνομα του κ. Μαργέλη συγκεντρώνει μηδαμινές πιθανότητες να επιλεγεί από τη Νέα Δημοκρατία, δεδομένου ότι οι αντιπάθειες που συγκεντρώνει είναι τεράστιες. Μάλιστα, για το ζήτημα έχουν ερωτηθεί σημαντικά «γαλάζια» στελέχη της Μεσσηνίας, τα οποία και έχουν καταθέσει τις ενστάσεις τους.

Ο δρόμος της …ανεξαρτησίας

Η μοναδική επιλογή που μένει στον πρόεδρο του Δικηγορικού Συλλόγου, για να ικανοποιήσει τις πολιτικές του φιλοδοξίες, είναι αυτός της ανεξάρτητης υποψηφιότητας. Υπενθυμίζεται, άλλωστε, ότι ο κ. Μαργέλης κατά το παρελθόν προσπάθησε να ακολουθήσει τον συγκεκριμένο δρόμο δηλώνοντας με κάθε επισημότητα ότι θα είναι υποψήφιος δήμαρχος Καλαμάτας. Η συγκεκριμένη προσπάθεια, πάντως, δεν προχώρησε, δεδομένου ότι ο κ. Μαργέλης δεν κατάφερε να συσπειρώσει ικανό αριθμό ανθρώπων που θα τον ακολουθούσαν στο εγχείρημά του.

Επικοινωνιακή πολιτική

Προκειμένου ο κ. Μαργέλης να αντιμετωπίσει τις πολιτικές δυσχέρειες που αντιμετωπίζει είναι βέβαιο ότι το επόμενο χρονικό διάστημα θα εντείνει την επικοινωνιακή πολιτική προσπαθώντας να κάνει αισθητή την παρουσία του. Απώτερος στόχος του προέδρου του Δικηγορικού Συλλόγου Καλαμάτας είναι είτε να καταφέρει να μεταπείσει τη Νέα Δημοκρατία, είτε να συσπειρώσει δίπλα του ανθρώπους που θα πειστούν ότι μια ενδεχόμενη υποψηφιότητά του στο δήμο Καλαμάτας θα πετύχαινε αξιοπρεπή αποτελέσματα. 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΠΑΝΩ