Στη δημοσιότητα τα στοιχεία του 83χρονου που ασελγούσε σε 12χρονο στην Καλαμάτα

/

Στη δημοσιότητα, μετά από εισαγγελική διάταξη, τα στοιχεία του 83χρονου που κατηγορείται ότι ασελγούσε σε 12χρονο στην Καλαμάτα. Πληροφορίες από τους πολίτες ζητά η Αστυνομία.

Στη δημοσιότητα δόθηκαν σήμερα τα στοιχεία του 83χρονου που κατηγορείται ότι κακοποίησε σεξουαλικά 12χρονο αγόρι στην Καλαμάτα. Η σύλληψη του 83 έγινε το περασμένο Σάββατο, ενώ αναμένεται αύριο να οδηγηθεί στον Ανακριτή.

28062017dhmosiopoihshpeloponnhsos002

Η ανακοίνωση της αστυνομίας

Δίνονται στη δημοσιότητα, κατόπιν σχετικής Διάταξης της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Καλαμάτας, τα στοιχεία ταυτότητας και φωτογραφίες 83χρονου ημεδαπού, ο οποίος συνελήφθη την 24.06.2017, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Καλαμάτας και σε βάρος του ασκήθηκε ποινική δίωξη για τις ακόλουθες αξιόποινες πράξεις: α) της κατάχρησης σε ασέλγεια ανήλικου παθόντα, ανίκανου να αντισταθεί, κατ΄εξακολούθηση και β) της αποπλάνησης παιδιού που συμπλήρωσε τα δώδεκα έτη, αλλά όχι τα δεκατέσσερα έτη, κατ΄εξακολούθηση. Πρόκειται για τον: ΚΟΥΤΡΟ Γεώργιο του Χαραλάμπους και της Παναγιώτας, που γεννήθηκε το 1934 στους Δολούς Μεσσηνίας και κατοικεί στην Καλαμάτα Μεσσηνίας. Η συγκεκριμένη δημοσιοποίηση, χρονικής διάρκειας έξι (6) μηνών, σύμφωνα με σχετική Εισαγγελική Διάταξη, αποσκοπεί στην προστασία του κοινωνικού συνόλου, των ανηλίκων, των ευάλωτων ή ανίσχυρων πληθυσμιακών ομάδων και προς ευχερέστερη πραγμάτωση της αξίωσης της Πολιτείας για τον κολασμό των παραπάνω αδικημάτων. Στο πλαίσιο αυτό, παρακαλούνται οι πολίτες να επικοινωνούν με τους τηλεφωνικούς αριθμούς 27210-44644 και 27210-44641 της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Καλαμάτας, για την παροχή οποιασδήποτε σχετικής πληροφορίας. Σημειώνεται ότι διασφαλίζεται η ανωνυμία και το απόρρητο της επικοινωνίας.

ΠΡΟΗΓ. ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

680.000 ευρώ για την κατασκευή νέου παιδικού σταθμού στην πόλη της Καλαμάτας

ΕΠΟΜΕΝΟ ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Ένα εστιατόριο της Καλαμάτας στα 100 καλύτερα της Ελλάδας (φωτο)

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ