Στους 38 βαθμούς σήμερα η θερμοκρασία στην Καλαμάτα – Η πρόβλεψη για τις επόμενες μέρες

29 Ιουνίου 2017

Τους 38 βαθμούς Κελσίου αναμένεται να φτάσει τις μεσημβρινές ώρες το θερμόμετρο στην Καλαμάτα.

Συγκεκριμένα Η θερμοκρασία θα σημειώσει, σε σχέση με χθες, μικρή άνοδο στη μέγιστη τιμή της και θα κυμανθεί από 24 έως 38 βαθμούς Κελσίου. Η υγρασία θα κυμανθεί από 25-60%. Οι άνεμοι αρχικά θα πνέουν ασθενείς, από Β-ΒΔ διευθύνσεις, με ένταση 2-3 μποφόρ, τις πρώτες μεσημβρινές ώρες θα στραφούν σε Ν-ΝΑ, με ένταση 2-3 μποφόρ και από τις πρώτες βραδινές ώρες και μετά θα στραφούν σε Β-ΒΔ, με ένταση 2-3 μποφόρ. Ο δείκτης υπεριώδους ακτινοβολίας (U.V.) κατά τις μεσημβρινές ώρες θα βρίσκεται στο 10.4 (Πολύ Υψηλός). Ο κώδικας επικινδυνότητας πυρκαγιάς για το Νομό Μεσσηνίας θα βρίσκεται στην κατηγορία 3 (Υψηλή). Τέλος, σήμερα θα υπάρξει συγκέντρωση φορτίου αφρικάνικης σκόνης σαχαριανής προέλευσης, σε μικρές ποσότητες.

Οι επόμενες μέρες

Σύμφωνα με την τοπική πρόβλεψη καιρού την Παρασκευή η θερμοκρασία θα φτάσεις τους 39-40 βαθμούς, το Σάββατο 40-41 βαθμούς και αν υπάρχει παρουσία ανέμου που ευνοεί την αύξηση θερμοκρασίας, όπως π.χ. Λίβας, 42-43 βαθμούς Κελσίου. Την Κυριακή η θερμοκρασία θα κυμανθεί στους 38-39 βαθμούς Κελσίου, ενώ από Δευτέρα θα υπάρξει σταδιακή πτώση θερμοκρασίας.

Επιμέλεια: Κώστας Μενούνος (Κώστας_Καλαμάτα) για το http://kalamata.meteoclub.gr/

Navarino Agora
Δωρεάν Ψηφιακή Μαστρογραφία
Δουλειά για Σένα - dypa.gov.gr
City Hospital - Ιδιωτική κλινική Καλαμάτα
myΔΕΗ

ΕΛΛΑΔΑ

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

ΔΙΕΘΝΗ

ΠΡΟΗΓ. ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

“Αποθεώνει” μέσω Facebook τον Γ. Μπέζο ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας Π. Πολάκης

ΕΠΟΜΕΝΟ ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Η ώρα της δικαιοσύνης: Στον ανακριτή απολογείται σήμερα ο 83χρονος παιδόφιλος της Καλαμάτας

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΆΛΛΑ

«Πνίγηκε» στη σκόνη η Καλαμάτα -Ξεπέρασαν τα 8 μποφόρ οι ριπές ανέμου – Τους 30 βαθμούς Κελσίου έφτασε η θερμοκρασία [φωτογραφίες]

Η συγκέντρωση μεγάλων ποσοτήτων σκόνης στην ατμόσφαιρα, οι ισχυροί άνεμοι και η υψηλή θερμοκρασία έχουν δημιουργήσει αποπνικτική ατμόσφαιρα στη Μεσσηνιακή πρωτεύουσα. «Πνιγμένη»

Δείτε επίσης