Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΗΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ

Φλαμπουράρης: Ο Παππάς χαλάει σε κάποιους τη σούπα

«Η επιλογή του Στέλιου Παππά για τη διοίκηση του ΟΑΣΘ είναι αμιγώς πολιτική», σημειώνει ο υπουργός Επικρατείας, Αλέκος Φλαμπουράρης αναφερόμενος στην τοποθέτηση του Στέλιου Παππά στον ΟΑΣΘ.

«Οι επιθέσεις που δέχεται τα τελευταία εικοσιτετράωρα οφείλονται στο γεγονός ότι μπαίνει στη «φωλιά» των φαύλων και με τη συγκεκριμένη τοποθέτηση έχει αρχίσει ήδη να… χαλάει τη σούπα σε κάποιους. Είναι ένας άνθρωπος που έχει σταθεί όρθιος στους αγώνες, στις εξορίες και στη ζωή. Προφανώς και δεν θα τον πτοήσουν τώρα οι αήθεις επιθέσεις» τονίζει ο κ. Φλαμπουράρης.

«Πρόκειται για ένα πρόσωπο που διαθέτει την ανάλογη τεχνογνωσία και εμπειρία, ούτως ώστε να τοποθετηθεί σε μία τέτοια θέση. Έχοντας ασκήσει το επάγγελμα του οικονομολόγου για περισσότερα από 30 χρόνια και έχοντας διατελέσει κατά το παρελθόν πρόεδρος του Οικονομικού Επιμελητηρίου, είναι ξεκάθαρο ότι πρόκειται για μία επιλογή μάχης, ενός αγωνιστή της Αριστεράς που για πάνω από 55 χρόνια βρίσκεται αδιαλείπτως στα κινήματα και παλεύει για μία καλύτερη κοινωνία» καταλήγει ο υπουργός Επικρατείας.

Tags:

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΕΛΛΑΔΑ

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΠΑΝΩ