Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΗΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ

Το… μπαλάκι στον Τσάβες

Εν αναμονή της απάντησης του Αντρέ Τσάβες στην πρόταση που του έχει καταθέσει, βρίσκεται ο Παναθηναϊκός τις τελευταίες ώρες. Οι «πράσινοι» κατάφεραν να κάμψουν τις όποιες αντιστάσεις είχε δείξει η Μπόκα στην παραχώρησή του και σχεδόν έχει συμφωνήσει σε όλα με τον σύλλογο, ο οποίος έχει τα δικαιώματα του παίκτη μέχρι τον Δεκέμβριο.

Και λέμε «σχεδόν» γιατί μπορεί το 1 εκατομμύριο ευρώ που προσέφερε το «τριφύλλι» για το 5% των δικαιωμάτων του παίκτη, να είναι ένα ποσό που ικανοποίησε τους Αργεντίνους, όμως προέβαλαν κάποιες καινούργιες απαιτήσεις σχετικά με την διασφάλιση των χρημάτων αυτών. Όπως και να’χει όμως, αυτές δεν αναμένεται να αποτελέσουν ανασταλτικό παράγοντα στην εξέλιξη της υπόθεσης…

Πλέον το… μπαλάκι είναι στον ίδιο τον παίκτη. Αν και αρχικά ήταν θετικός στο να έρθει στην Ελλάδα, έχοντας μιλήσει και με τον Μαρίνο Ουζουνίδη, τις τελευταίες ώρες άρχισε να κάνει δεύτερες σκέψεις, ζητώντας λίγο χρόνο από τον Παναθηναϊκό.

Είναι παιχνίδι τακτικής για να ανεβάσει ακόμη περισσότερο την πρόταση του Παναθηναϊκού για τις απολαβές του, η οποία μέχρι στιγμής έχει φτάσει τις 550.000 για κάθε ένα από τα τρία χρόνια συμβολαίου; Είναι επειδή περιμένει κάτι καλύτερο; Ουδείς μπορεί να απαντήσει με σιγουριά πλέον.

Το μόνο σίγουρο είναι πως στο «τριφύλλι» δεν θα τον περιμένουν για πολύ… Θέλουν η υπόθεσή του να τελειώσει άμεσα, προκειμένου να καλυφθεί το μεγαλύτερο κενό που υπάρχει στο ρόστερ της ομάδας…

Πηγή: gazzetta.gr

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΠΑΝΩ