Προτό: “Νούμερο ένα ο Καπίνο”!

5 Σεπτεμβρίου 2017

Στην πρώτη μεγάλη συνέντευξή του μετά τη μεταγραφή του στους Πειραιώτες ο Βέλγος γκολκίπερ μίλησε στους συμπατριώτες του για τη διαμάχη με την Οστάνδη και τη σφοδρή επιθυμία του να φορέσει τα ερυθρόλευκα.

«Όλα ξεκίνησαν όταν ο Ζιλέ υπέγραψε στον Ολυμπιακό. Του τηλεφώνησα για να τον συγχαρώ και ήταν σε ένα εστιατόριο με τον μάνατζερ Μότζι Μπαγιάτ. Τότε ο Μότζι πήρε το τηλέφωνο και μου εξήγησε ότι ο Μπέσνικ Χάσι έψαχνε έναν δεύτερο τερματοφύλακα και με ρώτησε αν θα με ενδιέφερε. Μετά με πήρε ο ίδιος ο Χάσι τηλέφωνο. Του είπα ότι δεν θα ήταν εύκολο, αλλά ήμουν καυτός για να έρθω», ανέφερε ο 34χρονος τερματοφύλακας και πρόσθεσε:

«Όταν μετακόμισα πέρυσι στην Οστάνδη, ο τότε ατζέντης μου, μου είπε ότι η ομάδα δεν θα σταθεί εμπόδιο αν βρεθεί μια καλή ευκαιρία για μένα. Και ο Ολυμπιακός φυσικά είναι για έναν παίκτη πλέον στα 34. Έτσι πίστευα ότι η Οστάνδη θα με άφηνε ελεύθερο, αφού ήρθα και ως ελεύθερος από την Άντερλεχτ». 

Στην ερώτηση για το αν αληθεύει ότι η Οστάνδη ζήτησε 1,5 εκατ. ευρώ, ο Προτό απάντησε πως δεν γνωρίζει τα οικονομικά στοιχεία της μεταγραφής, σημειώνοντας όμως ότι: «Ο ιδιοκτήτης της Οστάνδης, Μαρκ Κουκ, δεν με άφηνε να φύγω χωρίς χρήματα. Ο Ολυμπιακός δεν ήθελε να πληρώσει αυτό το ποσό και πλήρωσα εγώ ένα μέρος και τα υπόλοιπα η ομάδα, ενώ ο Μότζι Μπαγιάτ άφησε στην άκρη την προμήθειά του».

Παράλληλα επισήμανε πως η Οστάνδη δεν τον σεβάστηκε: «Έκανα προπονήσεις με τη δεύτερη ομάδα. Η Οστάνδη δεν με σεβάστηκε. Εγώ τους είπα ότι ήμουν σε συζητήσεις με τον Ολυμπιακό και πώς θα έπρεπε να ψάξουν άλλο τερματοφύλακα».

Κλείνοντας, σε ερώτηση για το αν θα είναι ο δεύτερος τερματοφύλακας του Ολυμπιακού, ξεκαθάρισε ότι: «Η συμφωνία με τον Χάσι ήταν σαφής: Νο1 είναι ο Καπίνο. Ο Καπίνο είναι ελαφρώς τραυματίας, οπότε ίσως να κάνω ντεμπούτο αυτό το σαββατοκύριακο. Υπάρχει μία νέα πρόκληση. Ποιος να το φανταζόταν πριν λίγους μήνες ότι θα συνέχισα να παίζω στο Τσάμπιονς Λιγκ…».

πηγή:sdna.gr

Navarino Agora
Δωρεάν Ψηφιακή Μαστρογραφία
Δουλειά για Σένα - dypa.gov.gr
City Hospital - Ιδιωτική κλινική Καλαμάτα
myΔΕΗ

ΕΛΛΑΔΑ

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

ΔΙΕΘΝΗ

ΠΡΟΗΓ. ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Τσίπρας: Νέα εποχή με δίκαιη ανάπτυξη

ΕΠΟΜΕΝΟ ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

200 με 300 στρέμματα αγροτοδασικής έκτασης έκανε στάχτη η φωτιά στον Ταΰγετο

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Σοκ με Ερνανγκόμεθ στον Παναθηναϊκό

Χωρίς τον Χουάντσο Ερνανγκόμεθ θα παραταχθεί εκτός συγκλονιστικού απροόπτου ο Παναθηναϊκός παραμονές του δεύτερου αγώνα των playoffs της Euroleague με τη Μακάμπι Τελ

Δείτε επίσης