Θρήνος στην Καλαμάτα για τον άδικο χαμό του 17χρονου Παναγιώτη Παπαδέα

27 Σεπτεμβρίου 2017

Σοκ έχει προκαλέσει στην κοινωνία της Καλαμάτας η είδηση του θανάτου ενός 17χρονου στην οδό Λακωνικής. Το τροχαίο έλαβε χώρας χθες στις 8 το βράδυ όταν για άγνωστο λόγο η μοτοσικλέτα που οδηγούσε ο 17χρονος προσέκρουσε σε τοίχο σπιτιού. Ο νεαρός μεταφέρθηκε βαριά τραυματισμένος στο Νοσοκομείο της Καλαμάτας όπου οι γιατροί δεν μπόρεσαν να αποτρέψουν το μοιραίο και απλά διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Σημειώνεται ότι στο ίδιο ακριβώς σημείο στις 12 Ιουλίου τραυματίστηκε σοβαρά, επίσης σε τροχαίο με μηχανή, ο 27χρονος Γιάννης Πετρόγιαννης, ο οποίος τελικά έχασε τη μάχη με τη ζωή λίγες μέρες μετά.

Ανακοίνωση καθηγητών 

Ο Παναγιώτης Παπαδέας φοιτούσε στο 2ο Λύκειο Καλαμάτας και όπως είναι φυσικό η είδηση του θανάτου του προκάλεσε σοκ σε καθηγητές και μαθητές.

Μάλιστα, από το σχολείο του 20χρονου εκδόθηκε η πιο κάτω ανακοίνωση:

Μαθαίνοντας το τραγικό συμβάν του τροχαίου ατυχήματος με αποτέλεσμα τον θάνατο του μαθητή μας Παναγιώτη Παπαδέα συνεκλήθη εκτάκτως ο Σύλλογος Διδασκόντων του σχολείου μας και αποφάσισε: Να παραβρεθούν όλοι οι εκπαιδευτικοί στην νεκρώσιμη ακολουθία. Αντί στεφάνου να κατατεθούν χρήματα στο λογαριασμό των “ΠΑΙΔΙΚΩΝ ΧΩΡΙΩΝ SOS”. Να διευκολυνθούν οι μαθητές να παραβρεθούν στην νεκρώσιμη ακολουθία”.

 

 

Navarino Agora
Δωρεάν Ψηφιακή Μαστρογραφία
Δουλειά για Σένα - dypa.gov.gr
City Hospital - Ιδιωτική κλινική Καλαμάτα
myΔΕΗ

ΕΛΛΑΔΑ

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

ΔΙΕΘΝΗ

ΠΡΟΗΓ. ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Κουκουλοφόροι εισέβαλαν σε σπίτι ηλικιωμένης στην Καλαμάτα: Την φίμωσαν και την έκλεψαν

ΕΠΟΜΕΝΟ ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Ιατρική Εταιρεία: “Επιδημία” το αντιεμβολιαστικό κίνημα και στο νομό Μεσσηνίας

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΆΛΛΑ

Απομακρύνεται η σαχαριανή σκόνη – Τι δείχνουν τα προγνωστικά στοιχεία – Εικόνες από την Καλαμάτα

Σύμφωνα με τα προγνωστικά στοιχεία του συστήματος DUST/METEO του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών, το ισχυρό επεισόδιο μεταφοράς Σαχαριανής σκόνης, με την ονομασία «Minerva Red», που εκδηλώνεται στη

Μητροπολίτης Μεσσηνίας: «Η Εκκλησία έχει κάνει κατά καιρούς πάρα πολλά ανοίγματα, αλλά δεν μπορεί να κάνει εκπτώσεις»

Στην εκπομπή « Σήμερα» του τηλεοπτικού σταθμού ΣΚΑΪ φιλοξενήθηκε την Τετάρτη ο Μητροπολίτης Μεσσηνίας κ. Χρυσόστομος. O Μητροπολίτης Μεσσηνίας αναφέρθηκε στον νόμο

«Πνίγηκε» στη σκόνη η Καλαμάτα -Ξεπέρασαν τα 8 μποφόρ οι ριπές ανέμου – Τους 30 βαθμούς Κελσίου έφτασε η θερμοκρασία [φωτογραφίες]

Η συγκέντρωση μεγάλων ποσοτήτων σκόνης στην ατμόσφαιρα, οι ισχυροί άνεμοι και η υψηλή θερμοκρασία έχουν δημιουργήσει αποπνικτική ατμόσφαιρα στη Μεσσηνιακή πρωτεύουσα. «Πνιγμένη»

Δείτε επίσης