Τριπλή ήττα του Αντώνη Σαμαρά – “Αλωνίζουν” Λαμπρόπουλος, Τατούλης και Νίκας

31 Οκτωβρίου 2017

Γιάννης Λαμπρόπουλος (πρώην βουλευτής ΝΔ), Πέτρος Τατούλης (Περιφερειάρχης Πελοποννήσου) και Παναγιώτης Νίκας (Δήμαρχος Καλαμάτας) “αλωνίζουν” πολιτικά την στιγμή που ο Αντώνης Σαμαράς παραμένει άφαντος από τα πραγματικά προβλήματα.

Στον κόσμο του πρώην πρωθυπουργού και του πρώην αρχηγού της Νέας Δημοκρατίας εξακολουθεί να παραμένει …βυθισμένος ο Αντώνης Σαμαράς αγνοώντας επιδεικτικά τα πραγματικά προβλήματα της εκλογικής του περιφέρειας. Το κενό Σαμαρά έχει ελευθερώσει το “γήπεδο” στους αντιπάλους του, οι οποίοι “αλωνίζουν” πολιτικά τη Μεσσηνία.

Ο Γιάννης Λαμπρόπουλος

Σήμερα, ο πρώην βουλευτής Μεσσηνίας της Νέας Δημοκρατία, Γιάννης Λαμπρόπουλος, παρενέβη σε ένα ακόμα σημαντικό ζήτημα του Νομού με ανακοίνωσή του για το μέλλον του αεροδρομίου της Καλαμάτας. Η παρέμβαση Λαμπρόπουλου είναι η τρίτη μέσα σε ελάχιστο χρονικό διάστημα και επιβεβαιώνει όλα τα ρεπορτάζ του messiniapress, τα οποία ανέφεραν ότι ο Γ. Λαμπρόπουλος ετοιμάζει ολική επαναφορά. Ο κ. Λαμπρόπουλος τις προηγούμενες μέρες είχε παρέμβει στο ζήτημα των αγροτικών αποζημιώσεων από την ανομβρία, ενώ την 28η Οκτωβρίου, εκπροσωπώντας τον Κ. Μητσοτάκη στην Καλαμάτα, είχε κάνει αισθητή την παρουσία του με τις δηλώσεις που έκανε αμέσως μετά το τέλος της παρέλασης.

Διαβάστε και αυτό: Παρέμβαση Λαμπρόπολου για την αναβάθμιση του αεροδρομίου της Καλαμάτας

Διαβάστε και αυτό: Ηχηρή παρουσία Λαμπρόπουλου στην Καλαμάτα ως εκπρόσωπος του Μητσοτάκη

Διαβάστε και αυτό: Λαμπρόπουλος σε …ρόλο Σαμαρά – Ο πρώην βουλευτής καλύπτει το θεσμικό κενό της ΝΔ

Ο Πέτρος Τατούλης

Την ίδια στιγμή και ο Πέτρος Τατούλης ανεβάζει στροφές και κάνει επίδειξη πολιτικής δύναμης. Η συνάντηση που είχε σήμερα με τον διοικητή της Τράπεζας της Ελλάδας, Γιάννη Στουρνάρα, για το ζήτημα της δημιουργίας περιφερειακής τράπεζας στην Πελοπόννησο δείχνει ότι ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου εξακολουθεί να αποτελεί τον σημαντικότερο πολιτικό παίκτη της περιφέρειας στη Νέα Δημοκρατία, παρά το γεγονός ότι έχει δεχθεί συντονισμένη επίθεση από το μπλοκ Σαμαρά.

Διαβάστε και αυτό: Συνάντηση Τατούλη με Στουρνάρα για την ίδρυση περιφερειακής τράπεζας στην Πελοπόννησο

Ο Παναγιώτης Νίκας

Τέλος, το τελευταίο χρονικό διάστημα και ο δήμαρχος Καλαμάτας, Παναγιώτης Νίκας, έχει αναβαθμίσει την πολιτική του παρέμβαση. Είναι ο μόνος “δεξιός” πολιτικός που έχει ενεργό ρόλο στο ζήτημα του οδικού άξονα Καλαμάτα – Ριζόμυλος, ενώ διεκδικεί ρυθμιστικό ρόλο και στα ζητήματα που αφορούν την ανάπτυξη του αεροδρομίου και του Λιμανιού της Καλαμάτας.

Διαβάστε και αυτό: Παρέμβαση για το λιμάνι: Σε μικρό …Μονακό θέλει να μετατρέψει την Καλαμάτα ο Νίκας

Ο Αντώνης Σαμαράς

Και ενώ οι αντίπαλοι του Αντώνη Σαμαρά σταδιακά κορυφώνουν τις πολιτικές τους παρεμβάσεις ο μοναδικός βουλευτής Μεσσηνίας της Νέας Δημοκρατίας απουσιάζει από κάθε θέμα που αφορά το Νομό. Όχι μόνο δεν παρεμβαίνει και δεν προτείνει λύσεις για τα προβλήματα της Μεσσηνίας, αλλά δεν υπερασπίζεται, καν, τις πολιτικές επιλογές που έκανε ως πρωθυπουργός. Εμφανίζεται στη Μεσσηνία μόνο σε επετείους και γιορτές, σαν να είναι παροπλισμένος πολιτικός και είναι ενεργός μόνο στο παρασκηνιακό παιχνίδι επιβολής προσώπων στο εσωτερικό της Νέας Δημοκρατίας. Η απουσία του, δε, δεν δίνει μόνο πλεονέκτημα στους αντιπάλους του, αλλά δημιουργεί συνθήκες “χάους” στο μπλοκ των υποστηρικτών του, οι οποίοι επιχειρούν κατά το δοκούν να εκμεταλλευτούν την απραξία του, με απώτερο στόχο να αποκομίσουν προσωπικά πολιτικά οφέλη.

Navarino Agora
Δωρεάν Ψηφιακή Μαστρογραφία
Δουλειά για Σένα - dypa.gov.gr
City Hospital - Ιδιωτική κλινική Καλαμάτα
myΔΕΗ

ΕΛΛΑΔΑ

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

ΔΙΕΘΝΗ

ΠΡΟΗΓ. ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Συνάντηση Τατούλη με Στουρνάρα για την ίδρυση περιφερειακής τράπεζας στην Πελοπόννησο

ΕΠΟΜΕΝΟ ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

“Βόμβες” Κατσά στο Δικηγορικό Σύλλογο Καλαμάτας και σφοδρή επίθεση εναντίον Μαργέλη

ΠΡΟΣΦΑΤΑ Ν.Δ.

Αντώνης Σαμαράς: Η υποψηφιότητα Μουρούτη δεν έχει σχέση με εμάς, λένε κύκλοι του πρώην πρωθυπουργού

Σαφείς αποστάσεις παίρνει ο Αντώνης Σαμαράς από την υποψηφιότητα του Γιώργου Μουρούτη με το ψηφοδέλτιο της Νέας Δημοκρατίας για τις ευρωεκλογές. Και τούτο, καθώς η ανακοίνωση

Υποσχέσεις Μαντά για το Πρωτοδικείο Κυπαρισσίας – «Διασφαλίσεις» ζητά ο πρόεδρος του τοπικού Δικηγορικού Συλλόγου

Την ανάγκη να διατηρηθεί η σημερινή τοπική αρμοδιότητα του Πρωτοδικείου της Κυπαρισσίας «και να δοθούν οι απαραίτητες διασφαλίσεις για αυτό», υπογράμμισε ο

Προκλητική απάντηση του υπουργείου Υγείας: Kαλύπτονται επαρκώς οι υγειονομικές ανάγκες των κατοίκων της Ανατολικής Πυλίας

Επαρκή κάλυψη των υγειονομικών αναγκών των κατοίκων Κορώνης, Λογγά και Χαροκοπιού διαπιστώνει το υπουργείο υγείας, απαντώντας σε ερώτηση του βουλευτή Μεσσηνίας της

Δείτε επίσης