Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΗΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ

Τα γιορτινά της φοράει η Καλαμάτα: Πλήθος εκδηλώσεων εν όψει των Χριστουγέννων

Πλήθος εκδηλώσεων διοργανώνουν ο Δήμος Καλαμάτας, η Κοινωφελής του Επιχείρηση «Φάρις» και το Δημοτικό Λιμενικό Ταμείο Καλαμάτας εν όψει Χριστουγέννων.

Εκδηλώσεις στην Κεντρική Αγορά

messiniapress-xri1

Το έναυσμα θα δώσει η Κεντρική Αγορά που διοργανώνει μεγάλη εορταστική εκδήλωση, στο πλαίσιο της οποίας θα φωταγωγηθεί το Χριστουγεννιάτικο δένδρο της. Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί αύριο Παρασκευή 1η Δεκεμβρίου 2017 και ώρα 18.00, στο στεγασμένο χώρο πώλησης βιολογικών προϊόντων της Κεντρικής Αγοράς.

Κεντρική πλατεία 

 

messiniapress-xr2

Την Παρασκευή 8 Δεκεμβρίου 2017 και ώρα 20.00 θα φωταγωγηθεί το Χριστουγεννιάτικο δένδρο στην Κεντρική Πλατεία. Ήδη στην Κεντρική Πλατεία και στο βόρειο τμήμα της έχουν τοποθετηθεί τα δενδρόσπιτα, όπου χειροτέχνες θα διαθέτουν τις δημιουργίες τους. Στο νότιο τμήμα της Πλατείας και κοντά στο Χριστουγεννιάτικο δένδρο θα τοποθετηθούν τα παραμυθόσπιτα, όπου σύλλογοι και φορείς της πόλης, καθώς και μαθητές θα δείξουν τη δραστηριότητά τους και θα διοργανώσουν εορταγορές.

Παραλία

Το Σάββατο 9 του μήνα και ώρα 20.00, θα φωταγωγηθεί το Χριστουγεννιάτικο δένδρο στην κεντρική προκυμαία του λιμένα Καλαμάτας.

Πρωτοχρονιά


Στις 31 Δεκεμβρίου και ώρα 23.30, στην Κεντρική Πλατεία – Βασιλέως Γεωργίου θα γίνει η υποδοχή του νέου έτους 2018.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΆΛΛΑ

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΠΑΝΩ