Η ΝΔ επιμένει στο θέμα με τον μεσάζοντα για τα όπλα στη Σαουδική Αραβία

11 Δεκεμβρίου 2017

Συνέχεια στην υπόθεση της πώλησης όπλων στη Σαουδική Αραβία, έδωσε σήμερα η εκπρόσωπος της ΝΔ, Μαρία Σπυράκη, λέγοντας ότι «ο κ. Βασίλης Παπαδόπουλος είναι ο μόνο Έλληνας, όπλα του οποίου βρέθηκαν στον ΙSIS».

«Ο κ. Παπαδόπουλος», πρόσθεσε η κ. Σπυράκη, «καταγράφεται στο σύστημα επιτήρησης πιθανού λαθρεμπορίου όπλων της Ευρωπαϊκής Ένωσης, ως κατασκευαστής σφαιρών που βρέθηκαν στη Ράκκα». Ειδικότερα, εξήγησε ότι σφαίρες που έχουν κατασκευαστεί στην περιοχή της Αξιούπολης του Κιλκίς, σύμφωνα με το έγγραφο της ΕΕ με ημερομηνία Ιουλίου του 2014, βρέθηκαν στη Ράκκα.

Το θέμα δεν έχει κλείσει για τη ΝΔ και δεν πρόκειται να κλείσει, μέχρι να διαλευκανθεί πλήρως η υπόθεση, κατέληξε η κ. Σπυράκη.

«Αυτού του είδους η άσκηση πολιτικής είναι επικίνδυνη»

«Αυτού του είδους η άσκηση πολιτικής είναι επικίνδυνη για την πατρίδα» είναι η απάντηση του υπουργείου Εθνικής Άμυνας στη Νέα Δημοκρατία για την υπόθεση πώλησης πολεμικού υλικού στη Σαουδική Αραβία.

Το υπουργείο, στην ανακοίνωσή του, υπενθυμίζει: «Το 2014, όπως καταθέσαμε και στη Βουλή, όταν ήταν αναπληρωτής υπουργός Εθνικής Άμυνας η κ. Γεννηματά, ο κ. Παπαδόπουλος συνομιλούσε με τα Ελληνικά Αμυντικά Συστήματα. Ας καλέσει η κ. Σπυράκη τον πολιτικό εταίρο της να της λύσει όλες τις απορίες».

Navarino Agora
Δωρεάν Ψηφιακή Μαστρογραφία
Δουλειά για Σένα - dypa.gov.gr
City Hospital - Ιδιωτική κλινική Καλαμάτα
myΔΕΗ

ΕΛΛΑΔΑ

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

ΔΙΕΘΝΗ

ΠΡΟΗΓ. ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Τζανακόπουλος: Η δικαιοσύνη τσακώθηκε μόνη της

ΕΠΟΜΕΝΟ ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Πρώτη πρωτοβουλία ΔΗΣΥ-Ποταμιού ως «Κίνημα Αλλαγής»

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΕΛΛΑΔΑ

Στις 25 Απριλίου ξεκινά το εορταστικό ωράριο λειτουργίας των εμπορικών καταστημάτων – Tην Κυριακή 28 Απριλίου θα είναι ανοικτά τα μαγαζιά

Στις 25 Απριλίου ξεκινά το εορταστικό ωράριο λειτουργίας των εμπορικών καταστημάτων στην Αθήνα και την Κυριακή 28 Απριλίου θα είναι ανοικτά τα

Δείτε επίσης