Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΗΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ

Ηχηρές απουσίες Λαμπρόπουλου – Νίκα από κομματική εκδήλωση της ΝΔ

Τα ταμπελάκια με τα ονόματα του Γ. Λαμπρόπουλου και του Π. Νίκα και οι άδειες καρέκλες έμειναν να θυμίζουν την απουσία των δύο στελεχών από την εκδήλωση της ΝΟΔΕ Μεσσηνίας με ομιλήτρια την πρώην υπουργό Πολιτισμού, Όλγα Κεφαλογιάννη. Οι λόγοι που οδήγησαν τους δύο πολιτικούς να γυρίσουν την πλάτη στην εκδήλωση.

Δεν προσήλθαν τελικά, παρότι είχαν προσκληθεί, στην εκδήλωση της ΝΟΔΕ Μεσσηνίας ο πρώην βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Γιάννης Λαμπρόπουλος, και ο δήμαρχος Καλαμάτας, Παναγιώτης Νίκας.

Ο Γιάννης Λαμπρόπουλος

messiniapress-lampropoulos

Ο κ. Λαμπρόπουλος για πολλοστή φορά αποφεύγει να εμφανιστεί σε κομματική εκδήλωση της Νέας Δημοκρατίας στη Μεσσηνία. Σύμφωνα με εκτιμήσεις στελεχών της Νέας Δημοκρατίας η σημερινή απουσία του κ. Λαμπρόπουλου, εκτός των άλλων, στέλνει ένα μήνυμα στο κόμμα, σχετικά με όσα έχουν ειπωθεί και έχουν διαρρεύσει για το αν θα είναι εκ νέου υποψήφιος βουλευτής Μεσσηνίας ή όχι. Ο κ. Λαμπρόπουλος είναι σφόδρα ενοχηλμένος από τα αλλεπάλληλα δημοσιεύματα αυτού του τύπου, ορισμένα εκ των οποίων φαίνεται ότι «φεύγουν» ως διαρροή από τα κεντρικά της ΝΔ. 

Ο Παναγιώτης Νίκας

messiniapress-nikas

Ο δήμαρχος Καλαμάτας, Παναγιώτης Νίκας, ο οποίος επίσης δεν εμφανίστηκε στην εκδήλωση, φέρεται δυσαρεστημένος από το γεγονός ότι η κα Κεφαλογιάννη δεν τον επισκέφθηκε στο δημαρχείο. Μάλιστα, σύμφωνα με όσα διαρρέουν, η δυσαρέσκεια του κ. Νίκα έγινε ακόμα μεγαλύτερη όταν έγινε γνωστό ότι η κα Κεφαλογιάννη βρήκε χρόνο να επισκεφθεί το Μητροπολίτη Μεσσηνίας και το μουσείο Παραδοσιακής Φορεσιάς και όχι το δημαρχείο και το δήμαρχο της πόλης που την φιλοξένησε.

*Αναλυτικό ρεπορτάζ για την εκδήλωση και την ομιλία της κας Κεφαλογιάννη, καθώς και φωτογραφίες θα ακολουθήσουν σε άλλη ανάρτηση.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ Ν.Δ.

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΠΑΝΩ