Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΗΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ

Απάντηση του Μ. Μάκαρη στο messiniapress με βαρύτατους χαρακτηρισμούς

Οξύτατη επίθεση εναντίον του messiniapress εξαπολύει η παράταξη «Ανοιχτός Δήμος – Ενεργοί Πολίτες» με ανακοίνωση που εξέδωσε. Τη σχετική ανακοίνωση υπογράφουν και οι επτά δημοτικοί σύμβουλοι της μείζονος μειοψηφίας του δημοτικού συμβουλίου της Καλαμάτας. 

Η ανακοίνωση:

H ΠAPATAΞH «ANOIXTOΣ ΔHMOΣ – ENEPΓOI ΠOΛITEΣ» KATAΔIKAZEI , ME TON ΠΛEON KATHΓOPHMATIKO TPOΠO , THN AHΘH EΠIΘEΣH ΣE BAPOΣ TOY EΠIKEΦAΛHΣ THΣ , K. MANΩΛH MAKAPH , ΠOY ΠPAΓMATOΠOIHΘHKE ME TO EΞYBPIΣTIKOY ΠEPIEXOMENOY TEΛEYTAIO ΔHMOΣIEYMA TOY messiniapress , TO OΠOIO , MAΛIΣTA , BAΣIZETAI ΣE ΠPOΦANH ΠAPABIAΣH KANONΩN ΔHMOΣIOΓPAΦIKHΣ ΔEONTOΛOΓIAΣ. ΠIO KATΩ ΠAPAΘETOYME ΣXETIKH ANAKOINΩΣH THΣ ΠAPATAΞHΣ, ΠOY EXEI ΔOΘEI KAI ΣTA ΛOIΠA MEΣA MAZIKHΣ ENHMEPΩΣHΣ.

Η δημοτική μας παράταξη ¨Ανοιχτός Δήμος –Ενεργοί Πολίτες ¨ προχωρά με συνοχή και σύμπνοια και με απόλυτη στήριξη του επικεφαλής της, Μανώλη Μάκαρη.

Διαψεύδουμε κατηγορηματικά τo πρωτοσέλιδο δημοσίευμα τοπικής εφημερίδας σχετικά με την εκδήλωση της παράταξής μας, που πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 10/12, στο παλιό Δημαρχείο Καλαμάτας . Είναι αναληθές και δεν έχει σχέση, ούτε με την εκδήλωση, ούτε με το πρόσωπο του κ. Μάκαρη και τούτο διότι, οι απόψεις, που ακούστηκαν, περί διεύρυνσης της παράταξης, με την ταυτόχρονη συγκρότηση και στελέχωση θεματικών ομάδων έργου, παρερμηνεύτηκαν. Δεν είναι τυχαίο ότι, το ίδιο γεγονός και εν γένει η εκδήλωση της παράταξης είχαν άλλη ανάγνωση από έτερο έντυπο του νομού.

Ενημερώνουμε τους συμπολίτες μας ότι η επιτυχημένη εκδήλωση της Κυριακής απέδειξε ότι η παράταξη διευρύνεται , καθώς έχει τη στήριξη της κοινωνίας, η οποία αξιολογεί θετικά το έργο μας. Ανέκαθεν η έμπνευση και η δύναμή μας ήταν η κοινωνία της πόλης μας και σε αυτή στηριζόμαστε. Ευχαριστούμε όλους, όσοι συμμετείχαν την Κυριακή, για την ανταπόκρισή τους στην πρόσκλησή μας , την αποδοχή τους και την ουσιαστική και καθοριστική συμμετοχή τους στη διαμόρφωση της πορείας της παράταξης. Τους διαβεβαιώνουμε ότι , έχοντας ως δημοτική ομάδα απόλυτη συνεννόηση και συνεργασία, προχωρούμε με σθένος και αποτελεσματικότητα. Η εκδήλωση της 10ης Δεκέμβρη αυτό το μήνυμα διατράνωσε, το οποίο θα αποτελέσει φωτεινό φάρο για ένα λαμπρό μέλλον για την Καλαμάτα.

ΛOΓOI EYΘYKPIΣIAΣ , TΩN ANAΓNΩΣTΩN ΣAΣ ΠΛEON , EΠIBAΛΛOYN TH ΔHMOΣIEYΣH ΟΛΟΥ TOY ΠAPONTOΣ ΠAPAΠΛEYPΩΣ THΣ EΠIMAXHΣ ANAPTHΣHΣ ΣAΣ.

Οι δημοτικοί σύμβουλοι της παράταξης

Μανώλης Μάκαρης

Μαρία Βεργινάδη

Κωνσταντίνος Γεωργακίλας

Ιωάννης Θεοφιλόπουλος

Σταμάτης Μπεχράκης

Ευστάθιος Σταματόπουλος

Δημήτρης Φαββατάς”.

 

Διαβάστε και αυτό: Ιδού το ερώτημα: Επικίνδυνος πολιτικός ή ανόητος πολιτικός ο κ. Μάκαρης;

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΆΛΛΑ

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΠΑΝΩ