Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΗΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ

Αντιπεριφερειάρχης Πελοποννήσου Ντ. Νικολάκου: Επιστρέφω στη Μεσσηνία…

Την επιστροφή της στη Μεσσηνία προανήγγειλε η αντιπεριφερειάρχης Πελοποννήσου, Ντίνα Νικολάκου. «Πρέπει να είμαι πιο συχνά στον τόπο μου» είπε με νόημα, μεταξύ άλλων, η Μεσσήνια πολιτικός. Αναφορές στον Π. Τατούλη, στα κόμματα, στα μέσα μαζικής ενημέρωσης και στα συμφέροντα.

Στην πρόθεση της να επιστρέψει ενεργά στο Νομό εξέφρασε η αντιπεριφερειάρχης Πελοποννήσου, Ντίνα Νικολάκου, μιλώντας σε εκδήλωση παρουσίασης της περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας στην Καλαμάτα.

Συγκεκριμένα η κα Νικολάκου σημείωσε: «Νιώθω ενοχικά που λείπω από τη Μεσσηνία. Αυτό θα το αλλάξω. Πρέπει να το κάνω. Πρέπει να είμαι πολύ πιο συχνά στον τόπο μου. Αυτός ο τόπος μου δίνει μια άλλη αισιοδοξία. Βλέπω ότι μέσα στα πολλά προβλήματα αυτή εδώ η Πόλη (σσ η Καλαμάτα) δείχνει ότι έχει δυνάμεις που μπορούν να την κάνουν να ξεχωρίσει σε όλη την Ελλάδα. Δείχνει ότι αν θέλουμε μπορούμε να τα καταφέρουμε».

Αναφορά στον Τατούλη

Ενδιαφέρον είχαν και οι αναφορές της κας Νικολάκου στον περιφερειάρχη Πελοποννησου, Πέτρο Τατούλη. «Ο Πέτρος Τατούλης είναι ένας άνθρωπος και ένας πολιτικός που έχει αποδείξει με τη διαδρομή του ότι δεν έχει όρια ούτε η σκέψη του, ούτε τα έργα του. Επηρεάζεται και δέχεται μόνο την άποψη των πολιτών» ανέφερε η κα Νικολάκου, η οποία συνεχίζοντας αναφέρθηκε σε δημοσκόπηση, η οποία πρόσφατα είδε το φως της δημοσιότητας. «Δεν ξέρουμε το δείγμα της, δεν ξέρουμε αν είναι τηλεφωνική, δεν ξέρουμε αν είναι ηλεκτρονική, ούτε πως είναι δυνατόν σε ολόκληρη την περιφέρεια να είναι 770 τα δείγματα. Δηλαδή στην Καλαμάτα πόσα αναλογούν; 50; 100;» ανέφερε χαρακτηριστικά η κα Νικολάκου και κατέληξε: «Θέλω να σας πως κάτι. Η δύναμη του Πέτρου Τατούλη δεν ήταν ποτέ ούτε τα πολιτικά κόμματα, ούτε οι δημοσκοπήσεις, ούτε τα μέσα μαζικής ενημέρωσης, ούτε τα συμφέροντα. Η δύναμή του ήταν πάντα η επαφή του με τους πολίτες».

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΠΑΝΩ