Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΗΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ

Έλεγχοι για παράνομο τζόγο στην Καλαμάτα – Σύλληψη 11 ατόμων από την Ασφάλεια

Εκτεταμένους ελέγχους στο πλαίσιο της καταπολέμησης του παράνομου τζόγου έχει ξεκινήσει η αστυνομία και στην Καλαμάτα, καθώς τις ημέρες αυτές το φαινόμενο λαμβάνει μεγάλες διαστάσεις.

Στο πλασιο των ελέγχων, μάλιστα, την Παρασκευή το βράδυ συνελήφθησαν, όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Καλαμάτας, εννέα ημεδαποί, ηλικίας από 27 έως 51 ετών, καθώς και δύο αλλοδαποί, υπήκοοι Αλβανίας, ηλικίας 29 και 30 ετών, αντίστοιχα, για παράνομα τυχερά παιχνίδια.

Σε βάρος τους σχηματίσθηκε δικογραφία, για παράβαση της νομοθεσίας για τα παίγνια, ενώ για την ίδια υπόθεση, συνελήφθη μία 24χρονη ημεδαπή, για παράβαση του Υγειονομικού Κανονισμού.

Ειδικότερα, όπως γνωστοποίησε η Αστυνομία, μετά από οργανωμένη αστυνομική επιχείρηση της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Καλαμάτας, πραγματοποιήθηκε έλεγχος σε κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος, όπου διαπιστώθηκε ο 34χρονος να έχει επιτρέψει στους υπόλοιπους δέκα συλληφθέντες, τη διεξαγωγή παράνομων τυχερών παιχνιδιών, είτε με τη χρήση παιγνιόχαρτων είτε μέσω ηλεκτρονικών υπολογιστών, συμμετέχοντας και ο ίδιος.

Όπως επιπλέον προέκυψε, η 24χρονη, εργάζονταν στο ανωτέρω κατάστημα, στερούμενη βιβλιαρίου υγείας.

Κατά τον έλεγχο κατασχέθηκαν:

  • 208 παιγνιόχαρτα,
  • 962 μάρκες,
  • το χρηματικό ποσό των 1.460 ευρώ, ως προερχόμενο από τη διενέργεια του παράνομου τυχερού παιχνιδιού,
  • τρεις ηλεκτρονικοί υπολογιστές και
  • συσκευή αποθήκευσης ψηφιακών δεδομένων (USB ).

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΠΑΝΩ