Τραγωδία της Μάνης: Μαρτυρία – σοκ για τον 34χρονο που έκαψε τον πατριό του (video)

2 Ιανουαρίου 2018

Σοκαρισμένη είναι η κοινωνία της Μεσσηνίας από τον γιο που σκότωσε τον πατριό του. Φίλος της οικογένειας, που ήταν στο σπίτι της τραγωδίας όταν έγινε το κακό, περιέγραψε στην εκπομπή Τ. Στεφανίδου στον τηλεοπτικό σταθμό “Ε”.

«Χθες το μεσημέρι, ανήμερα πρωτοχρονιάς βγάλαμε την ψηστιέρα να ψήσουμε. Παρουσιάστηκε μετά ο θετός γιος του και είπαμε ευχές για τον καινούριο χρόνο. Τον είδα λιγάκι αγριοπό και του μίλησα ένθερμα. Μετά κάτσαμε κάνα πεντάλεπτο και ήρθα στο άλλο δωμάτιο να κάνω κάποια τηλέφωνα. Μετά από λίγο ακούω: Βοήθεια. Ήταν η μητέρα του που πήγε να την κάψει! Είχε ετοιμάσει πετρέλαιο, το πέταξε πάνω του για να βάλει τη φωτιά. Η γυναίκα πρόλαβε κι έφυγε κι εγώ γλίυτωσα. Βγήκα και είδα φλεγόμενο τον φίλο μου και να μη μπορώ να κάνω τίποτα. Πήρα κάτι κουρελούδες για να τον σβγήσω, πήρα και το λάστιχο αλλά ήδη είχε πεθάνει».

Διάβασε και αυτό: Ανατριχιαστικές λεπτομέρειες από την ανείπωτη τραγωδία στη Μάνη

Σύμφωνα με τα όσα είπε στην εκπομπή ο φίλος της οικογένειας, «ο φίλος μου είχε υιοθετήσει το παιδί όταν παντρεύτηκε την μητέρα του και του φερόταν με πολλή αγάπη. Όλο το χωριό είχε να το λέει».

Ο δράστης είχε επιλέξει να ζει μόνος του σε ένα τροχόσπιτο, καθώς όπως έλεγε ο ίδιος, ήθελε να κάνει φάρμα και να είναι κοντά στα ζώα. Μόλις τον Σεπτέμβριο είχε βγει από το Δρομοκαΐτιο και μάλιστα, με υπογραφή του πατριού του. Σύμφωνα με τον φίλο της οικογένειας, βγήκε γιατί «οι γιατροί είπαν ότι ήταν πάρα πολύ καλά… Όταν υπέγραψε ο πατριος για να το πάρει το παιδί, του είπαν ότι ήταν αυτόνομος».

Navarino Agora
Δωρεάν Ψηφιακή Μαστρογραφία
Δουλειά για Σένα - dypa.gov.gr
City Hospital - Ιδιωτική κλινική Καλαμάτα
myΔΕΗ

ΕΛΛΑΔΑ

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

ΔΙΕΘΝΗ

ΠΡΟΗΓ. ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Αμερικανικό περιοδικό: Στους 50 καλύτερους προορισμούς για το 2018 η Πελοπόννησος

ΕΠΟΜΕΝΟ ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Στις 26 Φεβρουαρίου η υποβολή δεσμευτικών προσφορών για τη μαρίνα της Πύλου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΆΛΛΑ

Απομακρύνεται η σαχαριανή σκόνη – Τι δείχνουν τα προγνωστικά στοιχεία – Εικόνες από την Καλαμάτα

Σύμφωνα με τα προγνωστικά στοιχεία του συστήματος DUST/METEO του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών, το ισχυρό επεισόδιο μεταφοράς Σαχαριανής σκόνης, με την ονομασία «Minerva Red», που εκδηλώνεται στη

Μητροπολίτης Μεσσηνίας: «Η Εκκλησία έχει κάνει κατά καιρούς πάρα πολλά ανοίγματα, αλλά δεν μπορεί να κάνει εκπτώσεις»

Στην εκπομπή « Σήμερα» του τηλεοπτικού σταθμού ΣΚΑΪ φιλοξενήθηκε την Τετάρτη ο Μητροπολίτης Μεσσηνίας κ. Χρυσόστομος. O Μητροπολίτης Μεσσηνίας αναφέρθηκε στον νόμο

«Πνίγηκε» στη σκόνη η Καλαμάτα -Ξεπέρασαν τα 8 μποφόρ οι ριπές ανέμου – Τους 30 βαθμούς Κελσίου έφτασε η θερμοκρασία [φωτογραφίες]

Η συγκέντρωση μεγάλων ποσοτήτων σκόνης στην ατμόσφαιρα, οι ισχυροί άνεμοι και η υψηλή θερμοκρασία έχουν δημιουργήσει αποπνικτική ατμόσφαιρα στη Μεσσηνιακή πρωτεύουσα. «Πνιγμένη»

Δείτε επίσης