Εξοικονόμηση δαπανών: Μετακομίζουν δημόσιες υπηρεσίες που λειτουργούν στην Καλαμάτα

9 Ιανουαρίου 2018

Στο κτίριο του του άλλοτε Ινστιτούτου Ελαίας, στην οδό Λακωνικής, το οποίο είναι ιδιοκτησίας του υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης αναμένεται να μετακομίσουν δημόσιες υπηρεσίες που λειτουργούν στην Καλαμάτα. Πρόκειται για το Δασαρχείο της Καλαμάτας και για δύο ακόμα υπηρεσίες της Αποκεντρωμένης Διοίκησης, οι οποίες στεγάζονται σε ιδιωτικά κτίρια στην οδό Αθηνών και στην οδό Ύδρας. Την σχετική ανακοίνωση έκανε η βουλευτής Μεσσηνίας του ΣΥΡΙΖΑ, Παναγιώτα Κοζομπόλη, μετά τη συνάντηση που είχε με τον Συντονιστή Αποκεντρωμένης Διοίκησης Πελοποννήσου, Δυτικής Ελλάδας και Ιονίου, Νίκο Παπαθεοδώρου, στην Πάτρα.

messiniapress-koz

Η μετεγκατάσταση των παραπάνω υπηρεσιών είναι επιβεβλημένη για εξοικονόμηση δαπανών από την αξιοποίηση κτιρίων του Δημοσίου, αλλά και για την καλύτερη διάταξη και λειτουργία των συγκεκριμένων υπηρεσιών, καθότι το συγκεκριμένο κτίριο έχει μεγάλο εμβαδόν” σημειώνει σε σχετική της ανακοίνωση η κα Κοζομπόλη.

Navarino Agora
Δωρεάν Ψηφιακή Μαστρογραφία
Δουλειά για Σένα - dypa.gov.gr
City Hospital - Ιδιωτική κλινική Καλαμάτα
myΔΕΗ

ΕΛΛΑΔΑ

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

ΔΙΕΘΝΗ

ΠΡΟΗΓ. ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Νέοι μνηστήρες για το βουλευτικό ψηφοδέλτιο της Νέας Δημοκρατίας στη Μεσσηνία

ΕΠΟΜΕΝΟ ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

“Γρήγορο” internet σε 26 Οικισμούς του δήμου Καλαμάτας με ταχύτητες έως 50Mbps

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΆΛΛΑ

Από τη Δευτέρα (15/4) η απαγόρευση χρήσης πυρός στην περιφέρεια Πελοποννήσου – Τι αναφέρεται στην απόφαση

Απαγόρευση χρήσης πυρός στην Περιφέρεια Πελοποννήσου, λόγω των καιρικών συνθηκών που επικρατούν το τελευταίο διάστημα, υπέγραψε ο Συντονιστής Επιχειρήσεων Πελοποννήσου, Δυτικής Ελλάδας

Δείτε επίσης