Τρία χρόνια ΣΥΡΙΖΑ: Επέτειος με …δάκρυα για τον πρώην βουλευτή Θανάση Πετράκο

25 Ιανουαρίου 2018

Τη συμπλήρωση τριών χρόνων από την 25η Ιανουαρίου του 2015, οπότε ο ΣΥΡΙΖΑ κέρδισε τις εκλογές για πρώτη φορά, θυμήθηκε ο πρώην βουλευτής Μεσσηνίας του κυβερνώντος κόμματος, Θανάσης Πετράκος.

Σημειώνει ο κ. Πετράκος σε ανάρτησή του στο facebook: “Επέτειος . Πριν 3 χρόνια .Από το θρίαμβο στη προδοσία και στη τραγωδία. Ναι πίστεψα .Ναι πάλεψα. Αγωνίστηκα για να μη προδοθεί η διπλή λαϊκή εντολή της 25ης Ιανουαρίου και της 5ης Ιουλίου. Δεν πρόδωσα το λαό και τη διπλή λαϊκή εντολή. Δεν πρόδωσα τις αρχές και τις αξίες της Αριστεράς. Για τα λάθη μου τις ανεπάρκειες μου τις αφέλειες τις καθυστερήσεις μου και κυρίως γιατί δεν κατάφερα να αποτρέψω τη διάψευση, ζητώ ένα μεγάλο συγγνώμη από όσους με εμπιστεύτηκαν αλλά και από όλο τον ελληνικά λαό”.

Navarino Agora
Δωρεάν Ψηφιακή Μαστρογραφία
Δουλειά για Σένα - dypa.gov.gr
City Hospital - Ιδιωτική κλινική Καλαμάτα
myΔΕΗ

ΕΛΛΑΔΑ

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

ΔΙΕΘΝΗ

ΠΡΟΗΓ. ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Π. Ντίντα: Ζητάει μείωση της τιμής του ηλεκτρικού ρεύματος και στο δήμο Καλαμάτας

ΕΠΟΜΕΝΟ ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Κινέζοι δημιούργησαν μαϊμούδες – κλώνους!

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΆΛΛΑ

Χαρίτσης: «Η Νέα Αριστερά είναι ο χώρος που εκφράζει τους αριστερούς, κεντροαριστερούς, προοδευτικούς πολίτες σήμερα»

«Η Νέα Αριστερά είναι ο χώρος που εκφράζει τους αριστερούς, κεντροαριστερούς, προοδευτικούς πολίτες σήμερα», δηλώνει ο Αλέξης Χαρίτσης σε συνέντευξη του στην

Μενδώνη από την Καλαμάτα: «Η Ελλάδα πρέπει ενωμένη, με πίστη στη δημοκρατία και στις οικουμενικές αξίες του δυτικού πολιτισμού, να προχωρεί μπροστά»

Η υπουργός Πολιτισμού, Λίνα Μενδώνη, εκπροσωπώντας την κυβέρνηση και τον Πρωθυπουργό, παρέστη στην παρέλαση για τον εορτασμό της 25ης Μαρτίου στη Καλαμάτα

Δείτε επίσης