Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΗΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ

Σε λειτουργία η νέα μονάδα χημειοθεραπείας του νοσοκομείου της Καλαμάτας

Ξεκίνησε σήμερα την λειτουργία της η Νέα Μονάδα Χημειοθεραπείας στο Νοσοκομείο Καλαμάτας. Η Νέα Μονάδα εκτείνεται σε δύο θαλάμους νοσηλείας αποτελούμενη από 6 πολυθρόνες και 5 κρεβάτια. Ο απαιτούμενος εξοπλισμός αποτέλεσε δωρεά της οικογένειας του Αχιλλέα Κωνσταντακόπουλου το προηγούμενο διάστημα. Σύμφωνα με τα στοιχεία που υπάρχουν στο Νοσοκομείο Καλαμάτας, πραγματοποιούνται σε μηνιαία βάση περί της 300 χημειοθεραπείες και η λειτουργία της Μονάδας αναμένεται να βοηθήσει σημαντικά τους ασθενείς στη μάχη που δίνουν ενάντια στον καρκίνο.
Με αφορμή την σημερινή έναρξη λειτουργίας της Νέας Μονάδας Χημειοθεραπείας ο Διοικητής του Νοσοκομείου Καλαμάτας Γεώργιος Μπέζος δήλωσε:«Σήμερα γίνεται ένα ακόμη σημαντικό βήμα στο Νοσοκομείο μας με επίκεντρο τον Άνθρωπο, τον Ασθενή. Τέθηκε σε λειτουργία η Νέα Μονάδα Χημειοθεραπείας, με όλες τις σύγχρονες προδιαγραφές, κάτι που αποτελούσε κυρίαρχο στόχο στο σχεδιασμό μας. Θέλω για ακόμη μια φορά να ευχαριστήσω από την καρδιά μου τον Αχιλλέα Κωνσταντακόπουλο για την ευγενική του δωρεά. Είναι η πολλοστή φορά που βρίσκεται δίπλα μας και συμπαραστέκεται σε αυτή την μεγάλη συλλογική προσπάθεια που καταβάλλεται στο Νοσοκομείο μας τα τελευταία χρόνια.
Τέλος, τα θερμά μου συγχαρητήρια στους γιατρούς της Μονάδας, Αδαμόπουλο Γιάννη, Περουκίδη Σταύρο και Δαλέκου Μαρία όπως επίσης και στην προϊσταμένη του Τμήματος Έφη Καμπουγέρη».

messiniapress-xhm

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΠΑΝΩ