Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΗΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ

messiniapress-skafos

Καθοριστικός ο ρόλος Κωνσταντινέα: Παραδόθηκε νέο σκάφος στο Λιμεναρχείο Καλαμάτας

Μπορεί τις περισσότερες οι φορές η λογική του «κατόπιν ενεργειών μου» να υποκρύπτει παλαιοκομματικές νοοτροπίες, ωστόσο, κάποιες στιγμές η πίεση που μπορεί να ασκήσει ένας βουλευτής όντως μπορεί να έχει απτά αποτελέσματα. Μια τέτοια περίπτωση αποτελεί η αναβάθμιση των υποδομών του Λιμεναρχείου της Καλαμάτας με την παράδοση σκάφους κλειστού τύπου. Στο ζήτημα αυτό κομβική ήταν η παρέμβαση του βουλευτή Μεσσηνίας του ΣΥΡΙΖΑ, Πέτρου Κωνσταντινέα. Ο κ. Κωνσταντινέας ανέλαβε τη σχετική πρωτοβουλία, κατόπιν αιτήματος των Λιμενικών και όχι μόνο «έτρεξε» τις διαδικασίες, όχι μόνο πίεσε τα αρμόδια υπουργεία και την πολιτική τους ηγεσία, αλλά κατάφερε να είναι αποτελεσματικός μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα.

Η παράδοση έγινε σήμερα και το σκάφος θα δώσει ‘ανάσα» στους άντρες του Λιμενικού, οι οποίοι ήταν αναγκασμένοι να φέρουν σε πέρας το δύσκολο έργο τους εκτεθειμένοι στα καιρικά φαινόμενα.

messiniapress-kon

Με την ευκαιρία της παράδοσης του σκάφους ο κ. Κωνσταντινέας δήλωσε: «Έτοιμο προς παράδοση το νέο σκάφος κλειστού τύπου στο Λιμεναρχείο Καλαμάτας. Ένα δίκαιο αίτημα για την Μεσσηνιακή Πρωτεύουσα δεδομένου των υψηλων επιχειρησιακών αναγκών της ευρύτερης περιοχής. Όταν υπάρχει θέληση και συνεργασία τότε το αποτέλεσμα μόνο ικανοποίηση μπορεί να προσφέρει. Εδώ και μερικούς μήνες είχαμε θέσει το θέμα στην ηγεσία η οποία σε όλες τις βαθμίδες ανταποκριθηκε άμεσα και θετικά. Η επιχειρησιακή αναβάθμιση του Λιμεναρχείου Καλαμάτας δεν σταματά εδώ… Τώρα ξεκινά!».

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΠΑΝΩ