“Μια χαψιά” έκανε ο Αντώνης Σαμαράς τον Κυριάκο Μητσοτάκη στην Καλαμάτα

Υπέρ του συλλαλητηρίου για το Σκοπιανό ο Αντώνης Σαμαράς. “Η Κυριακή θα είναι μια μεγάλη μέρα για την πατρίδα” δήλωσε ο πρώην πρόεδρος της ΝΔ. “Άλαλος” ο Κυριάκος Μητσοτάκης. Καμία αναφορά στο Σκοπιανό κατά τη διάρκεια της επίσκεψής του στην Καλαμάτα.

Μπορεί όλα τα βλέμματα να ήταν στραμμένα στο χθεσινό δείπνο μεταξύ Σαμαρά – Μητσοτάκη στην Καλαμάτα, ωστόσο το “κυρίως πιάτο” της παρουσίας των δύο ανδρών στη Μεσσηνία “σερβιρίστηκε” το πρωί της Παρασκευής.

Μακεδονομάχος” ο Σαμαράς

Ο κ. Σαμαράς προσερχόμενος στον ιερό ναό της Υπαπαντής εμφανίστηκε υπέρ του συλλαλητηρίου της Κυριακής επιβεβαιώνοντας τις φήμες ότι είναι ο πολιτικός που υποδαυλίζει παρασκηνιακά τη διοργάνωσή του.

Σήμερα” δήλωσε χαρακτηριστικά ο κ. Σαμαράς “είναι μια μεγάλη μέρα για την Χριστιανοσύνη, για την Ελλάδα και για την Μεσσηνία, την Κυριακή θα είναι μια μεγάλη μέρα για την Πατρίδα”.

Σιωπή” Μητσοτάκη

Μετά το τέλος της λιτάνευσης της εικόνας της Παναγίας της Υπαπαντής δηλώσεις έκανε και ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκος Μητσοτάκης. Ο κ. Μητσοτάκης, παρότι ο πρώην πρόεδρος της ΝΔ πρίν από λίγη ώρα είχε κάνει ηχηρή δήλωση για το συλλαλητήριο της Κυριακής, απέφυγε να πει έστω και μια λέξη για το ζήτημα, καθώς αρκέστηκε σε δηλώσεις που αφορούσαν την Υπαπαντή και την Ορθοδοξία.

“Από την εποχή του Ιουστινιανού, η Υπαπαντή είναι μία από τις δώδεκα μεγάλες γιορτές της Ορθοδοξίας. Είναι όμως μια σπουδαία μέρα, η πιο σημαντική γιορτή για την Καλαμάτα και για τη Μεσσηνία. Και με πολύ μεγάλη χαρά, παραβρέθηκα σήμερα, για πρώτη φορά, σε αυτή τη σημαντική γιορτή. Μια σημαντική γιορτή η οποία μας υπενθυμίζει πάντα τη σημασία της πίστης και της τήρησης των παραδόσεών μας. Η Ορθοδοξία μας είναι πάντα μια πηγή ενότητας για το Έθνος μας, στις δύσκολες περιόδους που αυτό περνά” δήλωσε ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

Στην ψαροταβέρνα “Καννάς” δείπνησαν την Πέμπτη το βράδυ ο νυν και ο πρώην πρόεδρος της ΝΔ, Κυριάκος Μητσοτάκης και Αντώνης Σαμαράς αντίστοιχα: 

messiniapress-kannas

 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ Ν.Δ.

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΠΑΝΩ