Μήνυση του Αντώνη Σαμαρά στον Αλέξη Τσίπρα για το σκάνδαλο της Novartis (video)

15 Φεβρουαρίου 2018

Στη μήνυση που είχε προαναγγείλει ότι θα καταθέσει κατά του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα με αφορμή την υπόθεση Novartis, προχώρησε σήμερα ο πρώην πρωθυπουργός Αντωνης Σαμαράς. “Θα τους πάω ως το τέλος! Και δεν θα γλιτώσουν” δηλώνει ο πρώην Πρωθυπουργός. 

Μήνυση κατά του Πρωθυπουργού, Αλέξη Τσίπρα, κατέθεσε ο Αντώνη Σαμαράς σήμερα το πρωί. Σε δήλωσή του ο κ. Σαμαράς αναφέρει:

“Σήμερα, καταθέτω μήνυση κατά του Πρωθυπουργού. Γιατί με δική του ευθύνη στήνεται μια άθλια σκευωρία. Είναι τόσο κακο-στημένη, που καταρρέει από μόνη της. Οι κατηγορίες “φωνάζουν από μακριά” ότι είναι πέρα για πέρα συκοφαντίες. Και το έκαναν βιαστικά, μια μέρα μετά το τεράστιο συλλαλητήριο για τη Μακεδονία.

Την ώρα που η Ελλάδα αντιμετωπίζει μεγάλες προκλήσεις και απειλές, προσπαθούν με ψέματα να σπιλώσουν τους αντιπάλους τους, διχάζοντας τον Ελληνικό λαό. O μόνος τρόπος να μην παίξουμε το παιγνίδι όσων πετούν “λάσπη στον ανεμιστήρα”, είναι να τους καθίσουμε στο σκαμνί και να αποδείξουμε εμείς τη σκευωρία τους.

Αλλά υπάρχει και πολιτικός λόγος: Γιατί στο μέλλον, κάθε νέα Κυβέρνηση θα μπορεί να χρησιμοποιεί στημένους ψευδομάρτυρες για να εξοντώνει τους πολιτικούς της αντιπάλους. Αυτό, όμως, θα ήταν το τέλος της Δημοκρατίας στη χώρα μας. Ο κ. Τσίπρας δεν θα επιβάλει καθεστώς “Μαδούρο” στην Ελλάδα!

Οι συκοφάντες ξεχνάνε ότι ήταν η Κυβέρνησή μας που χτύπησε αποτελεσματικά τη διαφθορά στο χώρο του φαρμάκου. Μειώνοντας δραστικά το κόστος της φαρμακευτικής δαπάνης. Ενώ η τότε αντιπολίτευση του κ. Τσίπρα καταψήφιζε τα μέτρα με τα οποία εμείς χτυπάγαμε την ασυδοσία.

Αυτοί λοιπόν, που συμμάχησαν τότε με τα συμφέροντα, κατηγορούν σήμερα όσους χτύπησαν τότε τη διαφθορά. Αν το δεχθούμε αυτό, κανείς δεν θα αγγίξει τη διαφθορά στο μέλλον! Και δεν θα αρκεστώ να καταπέσει η εναντίον μoυ σκευωρία. Θα το φτάσω ως το τέλος, για να αποκαλυφθεί ποιος την έκανε, ποιοι συνεργάστηκαν μαζί του και γιατί. Εγώ δεν κρύβομαι πίσω από παραγραφές. Αυτοί να δούμε πως θα κρυφτούν.

Η εθνική ομοψυχία στηρίζεται στην αλήθεια. Όχι στις συκοφαντίες! Η αλήθεια, λοιπόν, θα λάμψει. Και η αλήθεια φοβίζει τους θρασύδειλους.

Χθες, μόλις, μας είπαν οι Ευρωπαίοι πως ο Τσίπρας χρέωσε τον Ελληνικό λαό όχι με 100, αλλά με 200 δισεκατομμύρια! Κι έχουν το θράσος να μιλάνε. Όμως θα λογοδοτήσουν!

Αυτοί που βγήκαν με ψέματα, πολιτεύθηκαν με ψέματα και σήμερα καταφεύγουν σε συκοφαντίες, θα λογοδοτήσουν. Αυτοί που θέλουν να τρομοκρατήσουν τη Δικαιοσύνη, θα λογοδοτήσουν. Την αστική Δημοκρατία, πάντως, δεν θα την ανατρέψουν! Και την Ελλάδα δεν θα την πληγώσουν άλλο! Θα τους πάω ως το τέλος! Και δεν θα γλιτώσουν”.

 

Navarino Agora
Δωρεάν Ψηφιακή Μαστρογραφία
Δουλειά για Σένα - dypa.gov.gr
City Hospital - Ιδιωτική κλινική Καλαμάτα
myΔΕΗ

ΕΛΛΑΔΑ

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

ΔΙΕΘΝΗ

ΠΡΟΗΓ. ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Σφοδρή επίθεση Λαμπρόπουλου στους βουλευτές Μεσσηνίας του ΣΥΡΙΖΑ για το στρατόπεδο

ΕΠΟΜΕΝΟ ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Π. Κοζομπόλη: Πρώτη φορά μια διαφορετική πορεία

ΠΡΟΣΦΑΤΑ Ν.Δ.

Χρυσομάλλης: Επιβεβαίωση όσων ξέραμε ήδη από 10 Ιανουαρίου για τον δικαστικό χάρτη της Μεσσηνίας – Αιχμές για τα «δια των ενεργειών μου»

Με αφορμή την εισαγωγή στην αρμόδια Επιτροπή της Βουλής των Ελλήνων, του νομοσχεδίου του Υπουργείου Δικαιοσύνης, Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων για το

Μαντάς για Πρωτοδικείο Κυπαρισσίας: «Παραμένει ενεργό και πλήρως λειτουργικό, διατηρώντας τη δικαστική και χωρική αρμοδιότητα που κατείχε έως σήμερα»

Πλήρη διατήρηση της δικαστικής ύλης για το Πρωτοδικείο Κυπαρισσίας, με παράλληλη διατήρηση του συντριπτικά μεγαλύτερου μέρους της χωρικής του αρμοδιότητας, περιλαμβάνει το

Αντώνης Σαμαράς: Η υποψηφιότητα Μουρούτη δεν έχει σχέση με εμάς, λένε κύκλοι του πρώην πρωθυπουργού

Σαφείς αποστάσεις παίρνει ο Αντώνης Σαμαράς από την υποψηφιότητα του Γιώργου Μουρούτη με το ψηφοδέλτιο της Νέας Δημοκρατίας για τις ευρωεκλογές. Και τούτο, καθώς η ανακοίνωση

Υποσχέσεις Μαντά για το Πρωτοδικείο Κυπαρισσίας – «Διασφαλίσεις» ζητά ο πρόεδρος του τοπικού Δικηγορικού Συλλόγου

Την ανάγκη να διατηρηθεί η σημερινή τοπική αρμοδιότητα του Πρωτοδικείου της Κυπαρισσίας «και να δοθούν οι απαραίτητες διασφαλίσεις για αυτό», υπογράμμισε ο

Προκλητική απάντηση του υπουργείου Υγείας: Kαλύπτονται επαρκώς οι υγειονομικές ανάγκες των κατοίκων της Ανατολικής Πυλίας

Επαρκή κάλυψη των υγειονομικών αναγκών των κατοίκων Κορώνης, Λογγά και Χαροκοπιού διαπιστώνει το υπουργείο υγείας, απαντώντας σε ερώτηση του βουλευτή Μεσσηνίας της

Δείτε επίσης