Συσπείρωση στον Ολυμπιακό ενόψει της τελευταίας ευκαιρίας

21 Φεβρουαρίου 2018

Σαν την τελευταία τους ευκαιρία για να μείνουν στο… κόλπο της κατάκτησης του τίτλου στη Super League, θεωρούν στον Ολυμπιακό το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα, το βράδυ της Κυριακής (25/02, 19:30). Για τον λόγο αυτό, στις τάξεις των πειραιωτών έχει σημάνει… συναγερμός.

Γιάννης Βρέντζος και Κριστιάν Καρεμπέ, μαζί με τους Σάββα Θεοδωρίδη, Κούλη Δουρέκα και Ντάρκο Κοβάσεβιτς βρέθηκαν χθες στο Ρέντη, θέλοντας με αυτόν τον τρόπο να δείξουν πως είναι κοντά στην ομάδα και να δώσουν σύνθημα νίκης στην πιο δύσκολη έδρα του πρωταθλήματος, όπως αποδεικνύει και το απόλυτο του «δικεφάλου» σε αυτήν.

Στο Λιμάνι θεωρούν «κλειδί» το ματς στη Θεσσαλονίκη, εφόσον η ομάδα προχωρήσει με σερί νίκες μέχρι το τέλος της σεζόν. Και αυτό γιατί πιστεύουν ότι και ο ΠΑΟΚ ίσως να έχει απώλειες και στην πορεία, αλλά και η ΑΕΚ, λόγω και του βεβαρημένους της προγράμματος.

Όπως αναφέρουν τα «ερυθρόλευκα» ρεπορτάζ», ο Όσκαρ Γκαρθία είχε τετ-α-τετ με τον Γιάννη Βρέντζο, ο οποίος ενεργοποιήθηκε ξανά, μετά τα άσχημα αποτελέσματα της ομάδας και την κακή εικόνα σε κάποια από αυτά, η οποία είχε ως αποτέλεσμα τόσο τον αποκλεισμό της από το Κύπελλο Ελλάδας όσο και το μεγάλο ψαλίδισμα των πιθανοτήτων για το πρωτάθλημα.

Οι δύο άνδρες συνομίλησαν για λίγη ώρα, με τον στενό συνεργάτη του Βαγγέλη Μαρινάκη να περνάει το μήνυμα πως η διοίκηση είναι στο πλευρό του, όπως και της ομάδας γενικότερα.

Navarino Agora
Δωρεάν Ψηφιακή Μαστρογραφία
Δουλειά για Σένα - dypa.gov.gr
City Hospital - Ιδιωτική κλινική Καλαμάτα
myΔΕΗ

ΕΛΛΑΔΑ

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

ΔΙΕΘΝΗ

ΠΡΟΗΓ. ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Ατρόμητος: Σχέδιο τρομοκράτησης η επίθεση σε Ουάρντα

ΕΠΟΜΕΝΟ ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Αντώνης Σαμαράς στη Βουλή: Ήρθα να καταγγείλω, όχι να απολογηθώ (video)

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Σοκ με Ερνανγκόμεθ στον Παναθηναϊκό

Χωρίς τον Χουάντσο Ερνανγκόμεθ θα παραταχθεί εκτός συγκλονιστικού απροόπτου ο Παναθηναϊκός παραμονές του δεύτερου αγώνα των playoffs της Euroleague με τη Μακάμπι Τελ

Δείτε επίσης