Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΗΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ

«Ανένδοτος» Σαμαρά κατά Τατούλη και Νίκα με θύμα την ενότητα στη Νέα Δημοκρατία

Με τη φράση «Τατούλης και Νίκας έχουν τελειώσει» απαντά ο Αντώνης Σαμαράς σε όσους του μιλούν για τον Περιφερειάρχη Πελοποννήσου και το δήμαρχο Καλαμάτας αποδεικνύοντας ότι τον ενδιαφέρει η προσωπική του επιβολή έναντι όσων δεν είναι «υπάκουοι»  και όχι η ενότητα της ΝΔ.

Στα άκρα αναμένεται να φτάσει το ερχόμενο χρονικό διάστημα η κόντρα του Αντώνη Σαμαρά με τους δύο σημαντικότερους αυτοδιοικητικούς της Πελοποννήσου, τον Πέτρο Τατούλη και τον Παναγιώτη Νίκα. Σύμφωνα με όσα διαρρέονται από την πλευρά του πρώην Πρωθυπουργού ο Αντώνης Σαμαράς εμφανίζεται αποφασισμένος να κλιμακώσει την κόντρα και τις επιθέσεις του, καθώς διαμυνύει προς πάσα κατεύθυνση οτι Τατούλης και Νίκας, οι οποίοι κέρδισαν την Περιφέρεια και το μεγαλύτερο δήμο της Πελοποννήσου με τη σημαία της ΝΔ, θα τον βρουν απέναντί τους.

Η αντίδραση

Ωστόσο, ο πόλεμος που έχει ανοίξει ο Αντώνης Σαμαράς σε Τατούλη και Νίκα και πολύ περισσότερο τα …μηνύματα που έντεχνα διαρρέει προς τους δύο αυτοδιοικητικούς περί κλιμάκωσης προκαλούν την αντίδραση και του κ. Νίκα, αλλά και του κ. Τατούλη. Όπως είναι φυσικό οι δύο πολιτικοί δεν πρόκειται να συρθούν ως «πρόβατα επί σφαγή» στο πολιτικό τους τέλος και η αντίδρασή τους στις μεθοδεύσεις της πλευράς Σαμαρά θα είναι ισχυρή.

Η επιπτώσεις στη ΝΔ

Η κλιμάκωση της επίθεσης Σαμαρά σε Τατούλη και Νίκα έχει προφανέστατα άμεσες επιπτώσεις στο εσωτερικό της Νέας Δημοκρατίας, καθώς και οι δύο αυτοδιοικητικοί διαθέτουν σημαντικά ερείσματα στη «γαλάζια» παράταξη. Γι’ αυτό, άλλωστε, όσοι γνωρίζουν καλά το εσωτερικό της Νέας Δημοκρατίας στη Μεσσηνία και την Πελοπόννησο σημειώνουν ότι ο πόλεμος που έχει ανοίξει ο Αντώνης Σαμαράς κατά Νίκα και Τατούλη αποδεικνύει ότι στο μυαλό του πρώην προέδρου της ΝΔ η ανάγκη για προσωπική επιβολή ξεπερνά την ανάγκη για ενότητα με ο,τι αυτό συνεπάγεται για το μέλλον της «γαλάζιας» παράταξης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ Ν.Δ.

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΠΑΝΩ