Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Σαμαράς, Βενιζέλος, Μητσοτάκης σε κοινή γραμμή

/

Μια φωτογραφία… χίλιες λέξεις λέει η παροιμία. Το φωτογραφικό στιγμιότυπο στους διαδρόμους της Βουλής αποδεικνύει του λόγου το αληθές. Το «πηγαδάκι» του προέδρου της ΝΔ Κυριάκου Μητσοτάκη, του πρώην προέδρου της ΝΔ και πρώην πρωθυπουργού, Αντώνη Σαμαρά και του πρώην προέδρου του ΠΑΣΟΚ και πρώην αντιπροέδρου της κυβέρνησης, Ευάγγελου Βενιζέλου, προκάλεσε το ενδιαφέρον. Και τούτο γιατί έγινε λίγο μετά τηνανακοίνωση-βόμβα του Ευάγγελου Βενιζέλου ότι δεν θα ακολουθήσει την «γραμμή» Γεννηματά και ΔΗ.ΣΥ και αντί να ρίξει το άκυρο ψηφοδέλτιο θα ψηφίσει υπέρ της πρότασης της ΝΔ για σύσταση προανακριτικής επιτροπής για τους κ.κ. Ξανθό, Πολάκη και Κουρουμπλή.

Οι δύο πρώην πρωθυπουργοί και ο πρώην αντιπρόεδρος της κυβέρνησης εθεάθησαν να συνομιλούν επί ένα περίπου δεκάλεπτο. Οι δημοσιογράφοι επιχείρησαν να πλησιάσουν αλλά η ασφάλεια της Βουλής είχε διαφορετική γνώμη και τους κρατούσε σε απόσταση ασφαλείας.

Οταν οι κ.κ. Βενιζέλος, Μητσοτάκης, Σαμαράς ολοκλήρωσαν τη συζήτησή τους, οι κοινοβουλευτικοί συντάκτες έσπευσαν να ρωτήσουν τον πρώην πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ τι διημήφθη στο «προεδρικό πηγαδάκι». «Δεν ήταν προεδρικό, μπορούσατε να ήσαστε και εσείς παρόντες» απάντησε διπλωματικά ο κ. Βενιζέλος και μπήκε στην αίθουσα για την ψηφοφορία.

Πηγή:iefimerida.gr

ΠΡΟΗΓ. ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Greek Freak στο Top-10 της λίστας του Forbes!

ΕΠΟΜΕΝΟ ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Ξεκινούν από την ερχόμενη εβδομάδα τα έργα στο παραλιακό μέτωπο της Καλαμάτας

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΆΛΛΑ