Κανάλι 1 Μεσσηνίας: Πρεμιέρα του νέου προγράμματος

19 Μαρτίου 2018

Στον “αέρα” είναι από σήμερα το νέο πρόγραμμα του ραδιοφωνικού σταθμού της Μεσσηνίας “Κανάλι 1” (94,8). Το νέο πρόγραμμα ξεκίνησε με δύο εκπομπές, την “πρωινή καρφίτσα” (καθημερινά στις 09:00) και το “πνεύμα αντιλογίας” (καθημερινά στις 11). Την πρώτη εκπομπή επιμελείται και παρουσιάζει ο Αντώνης Πετρόγιαννης, ενώ τη δεύτερη ο Παναγιώτης Μουρίκης.

messiniapress-kankan

Στην πρεμιέρα των δύο εκπομπών συμμετείχαν ως καλεσμένοι σημαντικοί άνθρωποι της πολιτικής και της αυτοδιοίκησης. Στην εκπομπή του Αντώνη Πετρόγιαννη μίλησε ο αναπληρωτής υπουργός οικονομίας, Αλέξης Χαρίτσης, ενώ στην εκπομπή του Παναγιώτη Μουρίκη μίλησαν το ιστορικό στέλεχος του ΠΑΣΟΚ και τώρα του Κινήματος Αλλαγής, Αντώνης Βγόντζας, η θεματική αντιπεριφερειάρχης, Ντίνα Νικολάκου, καθώς και ο επικεφαλής της ελάσσονος μειοψηφίας του δήμου Πύλου – Νέστορος, Ηλίας Κανάκης. Οι παρεμβάσεις των καλεσμένων των δύο εκπομπών ήταν σημαντικές και “έβγαλαν” ειδήσεις, τις οποίες θα δημοσιεύσουμε τις επόμενες ώρες σε αναλυτικά ρεπορτάζ. Σημειώνεται ότι η νέα προσπάθεια που γίνεται στο “Κανάλι 1” έρχεται ως συνέχεια της δουλειάς που είχε κάνει από το 1989 μέχρι το 2017 ο ιδρυτής αυτού του ραδιοφώνου, Παναγιώτης Γουρνάς. Πλέον, τη διεύθυνση του σταθμού έχει αναλάβει η Ιωάννα Γουρνά, η οποία και είναι αυτή που προΐσταται της νέας προσπάθειας. Το ερχόμενο χρονικό διάστημα το πρόγραμμα του σταθμού θα εμπλουτιστεί με νέες εκπομπές, καθώς στόχος είναι το “Κανάλι 1” να μετατραπεί σε έναν πρωτοπόρο ραδιοφωνικό σταθμό.

Navarino Agora
Δωρεάν Ψηφιακή Μαστρογραφία
Δουλειά για Σένα - dypa.gov.gr
City Hospital - Ιδιωτική κλινική Καλαμάτα
myΔΕΗ

ΕΛΛΑΔΑ

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

ΔΙΕΘΝΗ

ΠΡΟΗΓ. ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Novartis: Αναφορές στον Δ. Πτωχό από την “Αυγή” – Για “ασύστολα ψεύδη” μιλά ο Σαμαράς

ΕΠΟΜΕΝΟ ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Χρυσόστομος για τους Έλληνες στρατιωτικούς που κρατούνται: Χρειάζεται σύνεση και υπευθυνότητα (video)

ΠΡΟΣΦΑΤΑ VIRAL

Οι ανακοινώσεις του «τίποτα»

Γενικόλογες ανακοινώσεις, πασπαλισμένες από μπόλικο …τίποτα έχουν «πνίξει» τα δημοσιογραφικά γραφεία της Μεσσηνίας. Το …κολπάκι, να βαφτίζεται το τίποτα «πολιτική δράση», ως

Δείτε επίσης