Σενάρια για υποψηφιότητα του Αλέξη Χαρίτση στην περιφέρεια Αττικής

21 Μαΐου 2018

Υποψήφιο στην περιφέρεια Αττικής εμφανίζει τον Αλέξη Χαρίτση δημοσίευμα του aftodioikisi.gr. Συγκεκριμένα, στο δημοσίευμα, το οποίο αγορά και την Έφη Αχτσιόγλου, σημειώνεται: “Ανήκουν στη νεότερη γενιά του ΣΥΡΙΖΑ. Βρίσκονται σε κομβικές υπουργικές θέσεις. Χαίρουν τις εκτιμήσεις του πρωθυπουργού και θεωρούνται το μέλλον του κόμματος. Η υπουργός Εργασίας Έφη Αχτσιόγλου και αναπληρωτής υπουργός Οικονομίας και Ανάπτυξης, Αλέξης Χαρίτσης, φαίνεται ότι από τους υπουργικού θώκους θα διεκδικήσουν αυτοδιοικητικά αξιώματα.

Το τελευταίο διάστημα «φουντώνουν» τα σενάρια που θέλουν τους δύο τους, να αποτελούν το ισχυρό «δίδυμο» του ΣΥΡΙΖΑ για να διεκδικήσει το μεγαλύτερο δήμο και τη μεγαλύτερη Περιφέρεια της χώρας. Η επιλογή τους δεν είναι τυχαία, αφού έχουν την στήριξη του κομματικού ακροατηρίου και ταυτόχρονα έχουν ερείσματα συνολικά στην κοινωνία.

Ο κ. Χαρίτσης έχοντας στα χέρια του τον έλεγχο του ΕΣΠΑ, έχει επαφές με τον αυτοδιοικητικό χώρο και με δεδομένο ότι δεν είναι βουλευτής, μπορεί να επιλέξει την υποψηφιότητα της Περιφέρειας Αττικής, ώστε να μείνει «πρωταγωνιστής» στα πολιτικά παιχνίδια.

Για την Έφη Αχτσιόγλου, ο δήμος της Αθήνας, μπορεί να μετατραπεί στο κατάλληλο ενδιάμεσο «σκαλοπάτι» για να παραμείνει στην «πρώτη γραμμή» της πολιτικής ζωής.

Για τον ΣΥΡΙΖΑ οι αυτοδιοικητικές εκλογές του Οκτωβρίου του 2019, θα αποτελέσουν κεντρική πολιτική «μάχη» ειδικά αν έχει φύγει από το «τιμόνι» της εξουσίας. Σε αυτή τη «μάχη» ο Αλέξης Τσίπρας είναι αποφασισμένος να ρίξει τους «καλύτερους» ειδικά στην περίπτωση που δεν θα έχουν εξασφαλίσει βουλευτική έδρα”.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το όνομα του Αλέξη Χαρίτση έχει ακουστεί και για το δήμο Αθηναίων. Πάντως, σύμφωνα με τις υπάρχουσες πληροφορίες ο Μεσσήνιος πολιτικός το πιο πιθανό είναι να διεκδικήσει βουλευτική έδρα σε περιφέρεια της Αττικής.

Navarino Agora
Δωρεάν Ψηφιακή Μαστρογραφία
Δουλειά για Σένα - dypa.gov.gr
City Hospital - Ιδιωτική κλινική Καλαμάτα
myΔΕΗ

ΕΛΛΑΔΑ

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

ΔΙΕΘΝΗ

ΠΡΟΗΓ. ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Ισχυροί τριγμοί στη “γαλάζια” πολυκατοικία της Πελοποννήσου

ΕΠΟΜΕΝΟ ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Καμπόσος: Ένας …πρώην φίλος του Αντώνη Σαμαρά

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΣΥΡΙΖΑ Μεσσηνίας: «Ο νέος δικαστικός χάρτης που παρουσίασε η κυβέρνηση βρίσκει κάθε Τριφύλιο απέναντί του»

Ανακοίνωση, σχετικά με το ζήτημα του Πρωτοδικείου της Κυπαρισσίας και του Ειρηνοδικείου Γαργαλιάνων, εξέδωσαν οι Οργανώσεις Μελών Τριφυλίας του ΣΥΡΙΖΑ. Στην ανακοίνωση

Καλαμάτα: Περιοδεία κλιμακίου του ΚΚΕ στην οδό Λακωνικής – Συνάντηση με αυτοαπασχολούμενους και κατοίκους

Κλιμάκιο του ΚΚΕ περιόδευσε την Τρίτη στην οδό Λακωνικής, συνομιλώντας με αυτοαπασχολούμενος και κατοίκους της περιοχής. Επικεφαλής του κλιμακίου ήταν η Καραθανάση

Δείτε επίσης