Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΗΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ

Ολοκληρώθηκε η επίσκεψη Χαρίτση στην Τριφυλία – Στις 20:00 η εκδήλωση στη Μεσσήνη

Ολοκληρώθηκε το μεσημέρι της Παρασκευής το πρώτο κομμάτι της περιοδείας Χαρίτση στη Μεσσηνία. Ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομίας ξεκίνησε την επίσκεψή του στο Νομό από τα Φιλιατρά όπου και είχε συνάντηση με ομάδα παραγωγών της περιοχής, ενώ επισκέφθηκε αγροτικές επιχειρήσεις (θερμοκήπια).

Ακολούθως, ο κ. Χαρίτσης επισκέφθηκε το Νοσοκομείο της Κυπαρισσίας όπου είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με τη διοίκησή του, αλλά και το προσωπικό.

Εκδήλωση στη Μεσσήνη

Υπενθυμίζεται ότι σήμερα ο κ. Χαρίτσης, όπως και ο γενικός γραμματέας του ΣΥΡΙΖΑ, Π. Ρήγας, θα είναι οι κεντρικοί ομιλητές εκδήλωσης, η οποία θα πραγματοποιηθεί στη Μεσσήνη (Φιλοσοφικό Κέντρο) στις 20:00.

Το αυριανό πρόγραμμα

Ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομίας θα συνεχίσει την επίσκεψή του στη Μεσσηνία και αύριο. Το πρωί θα επισκεφθεί οινοποιείο στο Πυργάκι, ενώ στη συνέχεια θα βρεθεί στο Κορυφάσιο, προκειμένου να ανακοινωθεί η κατασκευή αποχετευτικού δικτύου στους οικισμούς Αμπελόφυτο και Κορυφάσιο.

Ακολούθως, ο κ. Χαρίτσης θα επιστρέψει στην Καλαμάτα, προκειμένου να παρακολουθήσει την πρώτη ημέρα της διεθνούς συνάντησης στίβου “Παπαφλέσσεια”. Η παρουσία Χαρίτση στη Μεσσηνία θα ολοκληρωθεί το βράδυ του Σαββάτου στην Costa Navarino και στην τελετή απονομής Επάθλων του 13ου Αegean Airlines Pro-Αm (Αγώνας Γκολφ επαγγελματιών και ερασιτεχνών).

 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΠΑΝΩ