Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΗΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ

Περιφέρεια – ΤΕΡΝΑ έτοιμες για την υπογραφή της σύμβασης διαχείρισης των απορριμμάτων

Ανακοίνωση σχετικά με την επικείμενη υπογραφή της σύμβασης με την ΤΕΡΝΑ για τη διαχείριση των απορριμμάτων της Πελοποννήσου δηλώνει η Περιφέρεια.

Συγκεκριμένα σε σχετική ανακοίνωση με τίτλο: «Έτοιμη η Περιφέρεια Πελοποννήσου για την υπογραφή της σύμβασης του έργου της ολοκληρωμένης διαχείρισης των απορριμμάτων” σημειώνεται: «Η Περιφέρεια Πελοποννήσου έχει απόλυτη εμπιστοσύνη στη δικαιοσύνη, η οποία θα αποφανθεί σχετικά με το ποιος είναι ο δικαιούχος σε ότι αφορά το θέμα των διεκδικήσεων των οικοπέδων για το έργο της ολοκληρωμένης διαχείρισης των απορριμμάτων στην Περιφέρεια Πελοποννήσου.

Είναι σαφές επίσης ότι το θέμα αυτό δεν αναστέλλει την υπογραφή της σύμβασης του έργου, δεδομένου ότι η ίδια η δικαιοσύνη (τελευταία απόφαση του ΣτΕ) έχει δώσει εντολή στην Περιφέρεια Πελοποννήσου, για λόγους επιτακτικής ανάγκης και δημοσίου συμφέροντος, να προβεί στην υπογραφή της σχετικής σύμβασης”.

Έτοιμη να υπογράψει τη σύμβαση διαχείρισης των απορριμμάτων της Πελοποννήσου εμφανίζεται και η ΤΕΡΝΑ σύμφωνα με δήλωση του γενικού διευθυντή της εταιρείας, Γιώργου Αγραφιώτη. Υπενθυμίζεται ότι, όπως έχει ανακοινωθεί, η υπογραφή της σύμβασης θα γίνει στις 14 Ιουνίου στην Τρίπολη. 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΠΑΝΩ