“Κλειδοκράτορας” η αντιπεριφερειάρχης Μεσσηνίας – Σφοδρή επίθεση Μπούζα σε Αλειφέρη

Επεισόδιο στο διοικητήριο της Μεσσηνίας για την αλλαγή μιας κλειδαριάς! Έξω φρενών, σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, η αντιπεριφερειάρχης Μεσσηνίας. Σφοδρή επίθεση στην Ελ. Αλειφέρη από την αντιπεριφερειάρχη, Αντωνία Μπούζα.

Για γέλια και για κλάματα είναι όσα συμβαίνουν το τελευταίο χρονικό διάστημα στην Περιφερειακή Ενότητα Μεσσηνίας. Μετά την άρνηση της αντιπεριφερειάρχη Μεσσηνίας να αλλάξει γραφείο η γελοιότητα ξεπέρασε κάθε όριο με αφορμή την αλλαγή μιας κλειδαριάς στην αίθουσα συσκέψεων “Παναγιώτης Φωτέας”.

Το περιστατικό

Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες το σημερινό περιστατικό σχετίζεται με την απόπειρα να αλλαχθεί η κλειδαριά της πόρτας της αίθουσας συσκέψεων της Περιφερειακής Ενότητας Μεσσηνίας, η οποία χρησιμοποιείται για τις συναντήσεις που γίνονται στο διοικητήριο, αλλά και για τις υπηρεσιακές συσκέψεις. Σύμφωνα με όσα υποστηρίζουν αυτόπτες μάρτυρες, η αντιπεριφερειάρχης Μεσσηνίας, Ελένη Αλειφέρη, έγινε έξαλλη όταν επιχειρήθηκε να αλλαχθεί η κλειδαριά, προκειμένου να έχουν στην αίθουσα πρόσβαση οι αιρετοί και οι υπηρεσιακοί παράγοντες της Μεσσηνίας! Η ένταση που επικράτησε στον 4ο όροφο του Διοικητηρίου ήταν μεγάλη με τους υπαλλήλους της Περιφερειακής Ενότητας να μένουν άναυδοι από την αντίδραση της κας Αλειφέρη.

Σφοδρή επίθεση από την Αντωνία Μπούζα

Η συμπεριφορά της κας Αλειφέρη προκάλεσε την αντίδραση της αντιπεριφερειάρχη, Αντ. Μπούζα, η οποία μετά την πρόσφατη ανάληψη των καθηκόντων της στεγάζεται στον ίδιο όροφο.

Σε συνέντευξη τύπου που παραχώρησε, λίγες ώρες μετά, η κα Μπούζα εξαπέλυσε ευθεία επίθεση στην κα Αλειφέρη, την οποία κατηγόρησε για παρακώλυση του έργου των αιρετών και των υπηρεσιακών παραγόντων. Μάλιστα, η κα Μπούζα τόνισε οτι δεν μπορεί κανένας να θεωρεί ιδιόκτητο ένα δημόσιο χώρο και προσέθεσε οτι κανείς δεν δικαιούται να μην υλοποιεί αποφάσεις του Περιφερειάρχη.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η κα Μπούζα, με αφορμή το σημερινό περιστατικό, εξαπέλυσε συνολική επίθεση στην κα Αλειφέρη για τα πεπραγμένα της στην Π.Ε. Μεσσηνίας περιγράφοντας συνολικά τις παραλήψεις της αντιπεριφερειάρχη Μεσσηνίας. Ως παράδειγμα η κα Μπούζα ανέφερε τα προβλήματα που έχουν εντοπιστεί σε τομείς που είχε την ευθύνη η κα Αλειφέρη (πολιτική προστασία, μηχανήματα έργου κλπ).

ΠΡΟΗΓ. ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

“Συμπόρευση” ΤΕΜΕΣ – ΤΕΡΝΑ στις μεγάλες επενδύσεις στο δήμο Πύλου – Νέστορος

ΕΠΟΜΕΝΟ ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Σε ετοιμότητα οι υπηρεσίες του δήμου Καλαμάτας για ενδεχόμενο επιδείνωσης του καιρού

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ