Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΗΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ

Μεσσήνη: Κόλπο γκρόσο Τσώνη με μεταγραφές από Σαμπαζιώτη και Αναστασόπουλο

Τη μεταγραφή 14 στελεχών από την παράταξη Σαμπαζιώτη (ανεξάρτητος της ΝΔ) και την παράταξη Αναστασόπουλου (υποψήφιος της ΝΔ) ανακοίνωσε σήμερα ο δήμαρχος Μεσσήνης, Γιώργος Τσώνης.

Συγκεκριμένα, ο δήμαρχος Μεσσήνης δημοσιοποίησε επιστολή προσχώρησης την οποία υπογράφουν:

Από την παράταξη Σαμπαζιώτη: Γ. Γρουσουζάκος (νυν Δημοτικός Σύμβουλος), Π. Μπίτζας (πρ. Τ.Κ. Λυκίσσας), Π. Καρανικολόπουλος (πρ. Τ.Κ. Καστανίων), Π. Θεριός (πρ. Τ.Κ. Πεταλιδίου), Θ. Σκορδάκης (πρ. Τ.Κ. Καλοχωρίου) και Αλ. Διονυσόπουλος (πρ. Τ.Κ. Καρποφόρας).

Από την παράταξη Αναστασόπουλου: Δ. Τριανταγυλλόπουλος (πρ. Τ.Κ. Χράνων), Γ. Τσικρικάς (πρ. Τ.Κ. Αχλαδοχωρίου), Στ. Μαντζούκας (πρ. Τ.Κ. Δροσιάς), Δ. Κλεφτόγιαννης (πρ. Τ.Κ Ζερμπισίων), Π. Καλογερόπουλος (πρ. Τ.Κ. Λάμπαινας), Κ. Ανδριανόπουλος (πρ. Τ.Κ. Ανδριανής), Στ. Μπρατσιάκος (τοπ. Σύμβουλος Στρεφίου) και Π. Ξαρχάκος (τοπ. Σύμβουλο Πεταλιδίου).

Οι σημερινές ανακοινώσεις του κ. Τσώνη αλλάζουν άρδην τις ισορροπίες σε κομβικές περιοχές της Μεσσήνης, όπως αυτή του Πεταλιδίου. Επίσης, δείχνουν ότι ο κ. Σαμπαζιώτης (ανεξάρτητος, προερχόμενος από τη ΝΔ) δεν θα είναι εκ νέου υποψήφιος δήμαρχος Μεσσήνης, ενώ αποδεικνύουν ότι και ο διάδοχος του κ. Ανστασόπουλου, ο οποίος θα έχει τη στήριξη της ΝΔ θα έχει μεγάλες δυσκολίες. Αν, μάλιστα, επιβεβαιωθούν οι πληροφορίες που θέλουν τον πρώην αντιδήμαρχο, κ. Αθανασόπουλο, να είναι εκείνος που θα διεκδικήσει το δήμο για λογαριασμό της ΝΔ, τότε οι δυσκολίες μεγιστοποιούνται για τη «γαλάζια” παράταξη, καθώς ο κ. Αθανασόπουλος θεωρείται βέβαιο ότι δεν μπορεί να συσπειρώσει τη ΝΔ.

Έρχονται και άλλες μεταγραφές

Το πρόβλημα για τη Νέα Δημοκρατία γίνεται ακόμα μεγαλύτερο αν ισχύουν οι πληροφορίες που θέλουν τον κ. Τσώνη να έχει κλείσει μεταγραφές στελεχών που δραστηριοποιούνται στην πόλη της Μεσσήνης. Οι συγκεκριμένες μεταγραφές δεν έχουν ανακοινωθεί ακόμα, προκειμένου να μην «καούν” τα πρόσωπα και αναμένεται να γνωστοποιηθούν το επόμενο χρονικό διάστημα.

Φωνές στη ΝΔ

Οι σημερινές εξελίξεις έρχονται να επιβεβαιώσουν στελέχη της ΝΔ στη Μεσσήνη, τα οποία υποστηρίζουν ότι αν δεν υπάρξει δυνατή υποψηφιότητα από την πλευρά της «γαλάζιας” παράταξης, τότε ή ήττα στις ερχόμενες εκλογές θα είναι δεδομένη. Πλέον, μετά τις ανακοινώσεις του κ. Τσώνη,  είναι βέβαιο ότι η ΝΔ θα επιστρατεύσει όλες της δυνάμεις της, προκειμένου ο υποψήφιος δήμαρχος Μεσσήνης που θα στηρίξει να μπορεί να «μαζέψει” τα στελέχη της που φυλλορροούν. Μάλιστα, οι πληροφορίες αναφέρουν ότι τις επόμενες μέρες η ΝΔ θα επιχειρήσει να απαντήσει με κινήσεις που θα προκαλέσουν έκπληξη.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΠΑΝΩ