Τοπική οργάνωση Κινήματος Αλλαγής Πύλου: Καταδικάζει την βεβήλωση του μνημείου της Εθνικής Αντίστασης

8 Ιουλίου 2018

Ανακοίνωση με την οποία καταδικάζει την πρόσφατη βεβήλωση του μνημείου της Εθνικής Αντίστασης, το οποίο βρίσκεται στη Χώρα, εξέδωσε η Τοπική Οργάνωση του Κινήματος Αλλαγής του δήμου Πύλου – Νέστορος. Στην Ανακοίνωση σημειώνεται: “Ως τοπική οργάνωση θα θέλαμε να καταδικάσουμε την απερίγραπτη πράξη κάποιων νεοναζί όπου βεβήλωσαν μνημείο της Εθνικής Αντίστασης στη Χώρα Μεσσηνίας. Αρχικά να τονίσουμε ότι αυτό υποδηλώνει έλλειψη παιδείας και πως άνθρωποι που προβαίνουν σε παρόμοιες πράξεις έχουν έλλειψη ιδανικών και αξιών.

Οι Ελλασίτες τον Ιούλιο του 1944 μετά από ενέδρα έχασαν τη ζωή τους αλλά για εμάς παραμένουν εδώ για να μας θυμίζουν τι ήταν αλλά και τι είναι ως σήμερα οι εθνικιστικές ομάδες. Καλό είναι λοιπόν όλοι να παλέψουμε να διατηρηθεί η ιστορία μας και να τη μάθουν οι νεότεροι, περιθωριοποιώντας τα ανθρωπάρια αυτά που με κάθε τρόπο προβάλλουν το ναζισμό”.

Navarino Agora
Δωρεάν Ψηφιακή Μαστρογραφία
Δουλειά για Σένα - dypa.gov.gr
City Hospital - Ιδιωτική κλινική Καλαμάτα
myΔΕΗ

ΕΛΛΑΔΑ

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

ΔΙΕΘΝΗ

ΠΡΟΗΓ. ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Πήρε ΛιΝτέι ο Ολυμπιακός

ΕΠΟΜΕΝΟ ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Ριζοσπαστική Αυτοδιοικητική Κίνηση Τριφυλίας: Ο κ. Κατσίβελας δεν είναι βουλευτής της Ν.Δ.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΆΛΛΑ

Μενδώνη από την Καλαμάτα: «Η Ελλάδα πρέπει ενωμένη, με πίστη στη δημοκρατία και στις οικουμενικές αξίες του δυτικού πολιτισμού, να προχωρεί μπροστά»

Η υπουργός Πολιτισμού, Λίνα Μενδώνη, εκπροσωπώντας την κυβέρνηση και τον Πρωθυπουργό, παρέστη στην παρέλαση για τον εορτασμό της 25ης Μαρτίου στη Καλαμάτα

Δείτε επίσης