Νίκη του ΠΑΟΚ επί της Ντε Γκράαφσαπ

16 Ιουλίου 2018

Αποδίδοντας αποτελεσματικά, κατά διαστήματα, ο ΠΑΟΚ νίκησε σήμερα σε φιλικό την Ντε Γκράαφσαπ με 2-1. Τεστ που αποτέλεσε το τελευταίο για τον «Δικέφαλο» στην Ολλανδία και σημαδεύτηκε από αρκετά νεύρα και για τις δύο ομάδες, αλλά και τον τραυματισμό, στο 40΄, του Φερνάντο Βαρέλα. Ο αμυντικός των «ασπρόμαυρων» άφησε, υποβασταζόμενος, τον αγωνιστικό χώρο με χτύπημα στον τετρακέφαλο, με την κατάστασή του να μη δείχνει ανησυχητική.

Η Ντε Γκράαφσαπ προηγήθηκε στο 34΄, με πλασέ από τον Τόμασεντ. Ο ΠΑΟΚ αντέδρασε, ισοφάρισε, ένα λεπτό αργότερα με τον Μάτος και πήρε τα ηνία στο σκορ, στο 44΄ με τον Πρίγιοβιτς, ο οποίος τροφοδοτήθηκε όμορφα από τον Πέλκα. Στο 88΄ οι Ολλανδοί έχασαν την ευκαιρία να ισοφαρίσουν, με πέναλτι, ο Φαν Ντε Χουρτ, ωστόσο, από τα έντεκα βήματα, έστειλε την μπάλα άουτ.

Η αποστολή του ΠΑΟΚ επιστρέφει αύριο στη Θεσσαλονίκη.

Οι συνθέσεις:
ΠΑΟΚ (Ραζβάν Λουτσέσκου): Πασχαλάκης, Μάτος, Βαρέλα (43΄ Μιχόγεβιτς), Κρέσπο, Βιεϊρίνια, Κάνιας, Μαουρίσιο, Λημνιός, Μπίσεσβαρ, Πέλκας (62΄ Ουάρντα), Πρίγιοβιτς.
ΝΤΕ ΓΚΡΑΑΦΣΑΠ (Χενκ Ντε Γιονκ): Ελ Ντε Μαντί, Φαν Ντε Πάβερτ, Λ. Νιούπορτ, Τόμασεντ, Μιέχεμ, Αμπένα, Φετ, Σεράρενς, Σ. Νιούπορτ, Χαμνταουί. Στο δεύτερο ημίχρονο έπαιξαν και οι Σβεν, Φαν Ντε Χουρτ

Navarino Agora
Δωρεάν Ψηφιακή Μαστρογραφία
Δουλειά για Σένα - dypa.gov.gr
City Hospital - Ιδιωτική κλινική Καλαμάτα
myΔΕΗ

ΕΛΛΑΔΑ

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

ΔΙΕΘΝΗ

ΠΡΟΗΓ. ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Αναβλήθηκε η προσφυγή της ΑΕΚ κατά Λάζαρου

ΕΠΟΜΕΝΟ ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Πρωτογενές πλεόνασμα 617 εκατ. ευρώ πάρα τις δαπάνες για το Κοινωνικό Εισόδημα Αλληλεγγύης

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Δείτε επίσης