Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΗΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ

Κίνημα Αλλαγής: «Κλείδωσαν” οι πρώτες υποψηφιότητες στη Μεσσηνία

Ξεκίνησαν οι διαδικασίες για τη συγκρότηση του βουλευτικού ψηφοδελτίου του Κινήματος Αλλαγής στη Μεσσηνία. «Έκλεισαν” τα πρώτα 4 ονόματα. Τα «όχι” και το ερωτηματικό της Φ. Γεννηματά.

Μενέλαος Γερονικολός, Παναγιώτης Αλευράς, Τάκης Αναστόπουλος και Γιάννης Διονυσόπουλος είναι τα πρώτα 4 πρόσωπα, τα οποία θα συμμετάσχουν στο βουλευτικό ψηφοδέλτιο του Κινήματος Αλλαγής στη Μεσσηνίας. Σύμφωνα με πληροφορίες από το Κίνημα, οι συγκεκριμένες υποψηφιότητες θεωρούνται «κλειδωμένες” και το μόνο που απομένει είναι η επίσημη ανακοίνωσή τους.

Τα «όχι”

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες στο ψηφοδέλτιο της Μεσσηνίας αρνήθηκαν να ενταχθούν δυνάμεις που θεωρείται ότι ανήκουν στον Ν. Ανδρουλάκη. Έτσι, αρνητικά  έχουν απαντήσει και ο Γιώργος Κατσούλης και ο Γιάννης Πάζιος.

Το ερωτηματικό της Φώφης

Την ίδια στιγμή, ακόμα, δεν έχει απαντηθεί το ερώτημα αν η περιφέρεια της Μεσσηνίας θα είναι μια εκ των περιφερειών που θα είναι υποψήφια η πρόεδρος του Κινήματος Αλλαγής, Φώφη Γεννηματά. Το θέμα συζητιέται στο εσωτερικό του Κινήματος Αλλαγής, αλλά οριστικές αποφάσεις δεν υπάρχουν.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΆΛΛΑ

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΠΑΝΩ