Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΗΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ

Ωμή παρέμβαση Σαμαρά στο Κίνημα Αλλαγής για τα αυτοδιοικητικά

Το παρασκήνιο των μεθοδεύσεων Σαμαρά με στόχο να ελέγξει τις εξελίξεις στην περιφέρεια Πελοποννήσου και σε δήμους της Μεσσηνίας φέρνει στη δημοσιότητα το messiniapress. Προσπάθεια προσέγγισης της Φώφης Γεννηματά και στελεχών του Κινήματος για να βρεθεί …κοινός τόπος!

Τον ρόλο του κομματάρχη και στο Κίνημα Αλλαγής επιχειρεί να παίξει ο Αντώνης Σαμαράς, προκειμένου να ελέγξει τις εξελίξεις στην περιφέρεια Πελοποννήσου και σε δήμους, στους οποίους θέλει να προωθήσει πρόσωπα της δικής του επιλογής.

Απεσταλμένος στη Φώφη! 

Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες του messiniapress, οι οποίες προέρχονται από το εσωτερικό του Κινήματος Αλλαγής, ο πρώην πρωθυπουργός έφτασε στο σημείο να στείλει …αγγελιοφόρο στην πρόεδρο του ΚΙΝΑΛ, Φώφη Γεννηματά, κατά την πρόσφατη παρουσία της στη Μεσσηνία. Με τον τρόπο αυτό ο κ. Σαμαράς επιχείρησε να βολιδοσκοπήσει τις προθέσεις της κας Γεννηματά σε σχέση με τα αυτοδιοικητικά της Πελοποννήσου, τα οποία φαίνεται ότι τον …καίνε.

Προσέγγιση σε στελέχη του Κινήματος

Ωστόσο, ο κ. Σαμαράς δεν σταμάτησε εκεί. Σύμφωνα με άλλες πληροφορίες του messiniapress το τελευταίο χρονικό διάστημα επιχειρεί να προσεγγίσει συγκεκριμένα στελέχη του Κινήματος Αλλαγής, προκειμένου να εξασφαλίσει τις συμμαχίες που θα εξυπηρετούν τον σχεδιασμό του στην περιφέρεια Πελοποννήσου και σε συγκεκριμένους δήμους. Μάλιστα, οι εν λόγω πληροφορίες αναφέρουν ότι η προσπάθεια προσέγγισης στελεχών του Κινήματος Αλλαγής εξελίχθηκε και σε Μεσσηνιακό έδαφος με αφορμή την παρουσία του πρώην πρωθυπουργού στο Νομό τις τελευταίες ημέρες.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΠΑΝΩ