Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΗΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ

Σπαραγμός για τον 21χρονο που έχασε τη ζωή του στο δρόμο Πύλου – Μεθώνης (φωτο)

Παίκτης της ομάδας πόλο του Π. Φαλήρου ήταν ο 21χρονος, ο οποίος έχασε τη ζωή του σε τροχαίο δυστύχημα στο δρόμο Μεθώνης – Πύλου το μεσημέρι της Παρασκευής.

Μετά το τραγικό περιστατικό η ομάδα του έκανε τη συγκεκριμένη ανάρτηση στα κοινωνικά δίκτυα:

Πώς να σε αποχαιρετήσουμε μετά από δεκαέξι χρόνια συνεχής παρουσίας στα νερά της έδρας μας, το «Ρέστειο» κολυμβητήριο; Οι πρώτες φθινοπωρινές προ-εφηβικές αναμνήσεις είναι ανεξίτηλα νοτισμένες από τον ‘υγρό αέρα’ του Φαλήρου. Συζητήσεις, νίκες, γέλια, χαρές που σε κάνουν να νιώθεις άτρωτος ακόμη κι όταν ναυαγούν τα περισσότερα σχέδια. Όσο και να είσαι προετοιμασμένος, τελικά πάντα ο θάνατος σε πιάνει απροετοίμαστο!

Το βράδυ της Παρασκευής 3/8 έπεσε σαν κεραυνός σε φίλους, συναθλητές και σε όλους όσους σε γνώρισαν η είδηση της άδικης απώλειάς σου. Φεύγεις και αφήνεις σε όλους ένα μεγάλο κενό και ένα αναπάντητο, γιατί; Τώρα είμαστε όλοι εδώ, για να σου πούμε πόσο πολύ σ’ αγαπήσαμε και πόσο σημαντικός ήσουν όλα αυτά τα χρόνια δίπλα μας.

Καλό ταξίδι αγαπημένε μας Ιάσονα, θα είσαι πάντα στο μυαλό μας, στην ψυχή και την καρδιά μας. Σε ευχαριστούμε που υπήρξες στη ζωή μας!

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΆΛΛΑ

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΠΑΝΩ