Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΗΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ

Στην Πελοπόννησο το ετήσιο συνέδριο των Γερμανών Επιχειρηματιών του τουρισμού

Στην περιφέρεια Πελοποννήσου θα πραγματοποιηθεί η ετήσια συνάντηση του Συνδέσμου των Γερμανών επιχειρηματιών του τουρισμού το 2019. Πρόκειται για μια συνάντηση διεθνούς εμβέλειας, στην οποία συμμετέχουν ισχυροί “παίκτες” του τουρισμού και έρχεται σε συνέχεια του συνεδρίου των Βρετανών tour operator (ABTA) και της συνάντησης του Παγκόσμιου Τουριστικού Φόρουμ της Λουκέρνης, που έλαβαν χώρα στη Μεσσηνία.

Διαβατήριο” το άνοιγμα στη Γερμανία

Σε σχετική ανακοίνωση της περιφέρειας Πελοποννήσου σημειώνεται ότι γα τη λήψη της απόφασης διεξαγωγής της συγκεκριμένη συνάντησης στην περιφέρεια Πελοποννήσου συνεκτιμήθηκαν οι σχέσεις που διατηρεί η Πελοπόννησος με τη Γερμανία, το ιδιαίτερα δυναμικό και ποιοτικό προφίλ του τουριστικού προϊόντος της Πελοποννήσου.

Ικανοποίηση Τατούλη

Ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου αναφερόμενο στο συγκεκριμένο θέμα δήλωσε: “Τολμάμε, θέτουμε φιλόδοξους στόχους και τους πετυχαίνουμε. Αποδεικνύουμε συνεχώς ότι είμαστε ανταγωνιστικοί στο διεθνές περιβάλλον και προσελκύουμε σημαντικά γεγονότα εθνικής πολιτικής σημασίας. Το συνέδριο του DRV είναι βέβαιο ότι θα δώσει ώθηση στο τουριστικό προϊόν της Πελοποννήσου και της Ελλάδας, ιδίως σε συσχετισμό με τις γεωπολιτικές εξελίξεις στο χώρο της Μεσογείου”.

Η περιοχή διεξαγωγής της συνάντησης 

Αυτό, που ακόμα μένει ανοιχτό, είναι η περιοχή της Πελοποννήσου, που θα πραγματοποιηθεί η συγκεκριμένη συνάντηση. Το ερώτημα, το οποίο θα απαντηθεί με τη σχετική απόφαση που θα λάβει ο κ. Τατούλης, είναι αν και αυτή η συνάντηση θα γίνει στη Μεσσηνία ή θα προτιμηθεί αυτή τη φορά ένας άλλος νομός της Περιφέρειας Πελοποννήσου όπου υπάρχει σημαντική ανάπτυξη του τουρισμού και τεράστιο επενδυτικό ενδιαφέρον για τις τουριστικές υποδομές (Αργολίδα, Κορινθία, Λακωνία).

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΠΑΝΩ