H Σέλτικ στην Αθήνα χωρίς τον Ντεντρίκ Μπογιατά

13 Αυγούστου 2018

Στην Αθήνα για τον επαναληπτικό της Τρίτης (14/8, 21:00) απέναντι στην ΑΕΚ, για τον Γ’ προκριματικό γύρο του Champions League βρίσκεται από αργά το βράδυ της Δευτέρας η αποστολή της Σέλτικ. Η πρωταθλήτρια Σκοτίας φιλοδοξεί να βρεθεί στα Play Off της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης, παρά το 1-1 του πρώτου αγώνα στη Γλασκόβη.
Τα προβλήματα, πάντως, δεν λείπουν για τον Μπρένταν Ρότζερς και δεν έχουν να κάνουν μόνο με την ήττα 1-0 από τη Χαρτς στο Εδιμβούργο, στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής του εγχώριου πρωταθλήματος. Μπορεί ο επιθετικός Μούσα Ντεμπελέ να ήρθε στην Ελλάδα και να έχει πιθανότητες να παίξει κόντρα στην ΑΕΚ – με τον Γάλλο να έχει να αγωνιστεί από τη νίκη 3-0 επί της Αλασκέρτ για τον Α’ προκριματικό γύρο του Champions League – ωστόσο ο Ντεντρίκ Μπογιατά έμεινε στη Σκοτία. Οι “Κέλτες” αρνήθηκαν πρόταση ύψους 9 εκ. λιρών από τη Φούλαμ για τον Βέλγο αμυντικό, ο οποίος… σήκωσε μπαϊράκι. Εκτός αποστολής έμεινε και ο έτερος αμυντικός Κρίστοφερ Άγιερ που συμπλήρωσε κάρτες και είναι τιμωρημένος.
Στη Σέλτικ, εκτός από την ”καυτή” ατμόσφαιρα που αναμένεται να δημιουργήσουν οι φίλοι της “Ένωσης”, τρέμουν και τον Ρώσο διαιτητή Βλάντισλαβ Μπεζμπορόντοφ, ο οποίος θα διευθύνει τον επαναληπτικό του ΟΑΚΑ. Ο πρώην επιθετικός της Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης, που άλλαξε καριέρα για να γίνει διαιτητής, έχει διευθύνει τέσσερις αγώνες σκοτσέζικων συλλόγων – και σε καμία δεν κέρδισαν οι Βρετανοί! Μάλιστα, ήταν διαιτητής στο 0-0 της Σέλτικ με την Έλφσμποργκ στη Σουηδία το 2013 και δυο χρόνια αργότερα σε μια ήττα 3-1 από τη Μόλντε στη Νορβηγία!

Πηγή:ΑΠΕ

Navarino Agora
Δωρεάν Ψηφιακή Μαστρογραφία
Δουλειά για Σένα - dypa.gov.gr
City Hospital - Ιδιωτική κλινική Καλαμάτα
myΔΕΗ

ΕΛΛΑΔΑ

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

ΔΙΕΘΝΗ

ΠΡΟΗΓ. ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

«Πανελλήνιον»:Σε λειτουργία το εμβληματικό κτίριο στην παραλία της Καλαμάτας (φωτο)

ΕΠΟΜΕΝΟ ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Διαμαντίδης και Αλβέρτης ξανά στο παρκέ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Δείτε επίσης