Ιατρικός Σύλλογος Μεσσηνίας: 53 γιατροί στη «μάχη» του σταυρού (όλα τα ονόματα)

18 Σεπτεμβρίου 2018

Δύο συνδυασμοί, με 51 υποψήφιους και δύο ανεξάρτητες υποψηφιότητες θα συμμετάσχουν στις εκλογές για την ανάδειξη νέας διοίκηση του Ιατρικού Συλλόγου Μεσσηνίας. Οι εκλογές θα πραγματοποιηθούν στις 14 Οκτωβρίου και οι υποψηφιότητες που ανακοινώθηκαν είναι οι εξής:

Ιατρική Ενότητα

Για το Διοικητικό Συμβούλιο: ΒΑΧΛΙΩΤΗΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ του Διονυσίου, ΕΥΘΥΜΙΟΥ ΙΩΑΝΝΗΣ του Παναγιώτη, ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ του Κυριάκου, ΓΙΟΥΡΤΟΥΜΑΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ του Λεωνίδα, ΓΚΟΤΣΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ του Γεωργίου, ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΗ του Αλεξάνδρου, ΜΑΝΔΗΛΑΡΗΣ ΗΛΙΑΣ του Γεωργίου, ΠΕΤΡΑΚΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ του Ιωάννη, ΣΤΑΣΙΝΑΚΗΣ ΔΙΟΝΥΣΙΟΣ του Γεωργίου, ΣΦΗΚΑΣ ΣΤΑΥΡΟΣ του Κωνσταντίνου, ΤΖΩΡΤΖΙΝΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ του Νικολάου, ΤΣΙΧΛΗΣ ΗΛΙΑΣ-ΝΕΚΤΑΡΙΟΣ του Γεωργίου, ΦΙΛΟΠΟΥΛΟΥ ΚΥΡΙΑΚΗ του Παύλου, ΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ του Δημητρίου.

Εκπρόσωποι στον Πανελλήνιο Ιατρικό Σύλλογο: ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ του Κυριάκου, ΓΚΟΤΣΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ του Γεωργίου, ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΗ του Αλεξάνδρου, ΜΑΝΔΗΛΑΡΗΣ ΗΛΙΑΣ του Γεωργίου, ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ του Βασιλείου, ΠΕΤΡΑΚΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ του Ιωάννη, ΤΣΙΧΛΗΣ ΗΛΙΑΣ-ΝΕΚΤΑΡΙΟΣ του Γεωργίου.

Για την εξελεγκτική επιτροπή (τακτικά μέλη): ΑΔΑΜΟΠΟΥΛΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ του Κωνσταντίνου. ΔΑΛΕΚΟΥ-ΤΣΟΛΑΚΟΥ ΜΑΡΙΑ του Γεωργίου. ΤΖΩΡΤΖΗΣ ΗΛΙΑΣ του Αθανασίου. Αναπληρωματικά Μέλη: ΑΛΕΒΕΤΣΟΒΙΤΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ του Παρασκευά. ΘΕΟΔΩΡΑΚΟΠΟΥΛΟΥ ΕΥΣΤΑΘΙΑ του Σπυρίδωνα.

Για το Πειθαρχικό Συμβούλιο:Πρόεδρος: ΤΣΟΛΑΚΟΣ ΧΡΙΣΤΟΣ του Ελευθερίου. Αντιπρόεδρος: ΜΠΟΥΡΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ του Ανδρέα. Τακτικά Μέλη : ΓΕΩΡΓΟΥΝΤΖΟΥ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ του Βασιλείου. ΚΑΡΚΑΛΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ του Νικολάου. ΚΑΤΣΑΡΟΣ ΒΑΙΟΣ του Ευαγγέλου. ΠΑΥΛΑΚΗΣ ΣΠΥΡΙΔΩΝ του Γεωργίου. ΠΕΤΡΟΠΟΥΛΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ του Φωτίου. ΧΩΡΑΙΤΗ ΛΕΥΚΗ του Θεοδώρου. Αναπληρωματικό : ΠΑΝΟΜΗΤΡΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ του Κωνσταντίνου

Ιατρική Αλληλευγύη:

Για το Διοικητικό Συμβούλιο: ΓΕΩΡΓΑΚΑΡΑΚΟΥ-ΤΣΙΛΙΒΑΡΑΚΗ ΧΡΥΣΟΥΛΑ του Δημητρίου. ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΥ-ΧΡΟΝΗ ΕΛΕΝΗ του Άγγελου. ΓΡΗΓΟΡΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ του Ιωάννη. ΔΕΜΠΕΓΙΩΤΗΣ ΤΡΥΦΩΝ του Χρήστου. ΔΡΑΚΟΥ ΜΑΡΙΑ του Κωνσταντίνου. ΚΑΛΟΦΩΛΙΑΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ του Ιωάννη. ΚΑΤΣΑΦΑΔΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ του Γεωργίου. ΜΑΛΛΙΟΥ ΧΡΥΣΑΝΘΗ του Δημητρίου. ΜΠΑΚΟΛΕΑ ΣΤΥΛΙΑΝΗ του Παναγιώτη. ΣΠΕΝΤΖΟΥΡΑ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ του Σπυρίδωνα. ΣΩΦΡΟΝΑΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ του Χρήστου

Εκπρόσωποι στον Πανελλήνιο Ιατρικό Σύλλογο: ΓΕΩΡΓΑΚΑΡΑΚΟΥ-ΤΣΙΛΙΒΑΡΑΚΗ ΧΡΥΣΟΥΛΑ του Δημητρίου. ΓΡΗΓΟΡΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ του Ιωάννη. ΜΑΛΛΙΟΥ ΧΡΥΣΑΝΘΗ του Δημητρίου. ΣΩΦΡΟΝΑΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ του Χρήστου.

Για την εξελεγκτική Επιτροπή: ΜΑΚΡΕΑΣ ΣΩΚΡΑΤΗΣ του Βασιλείου

ΜΑΝΩΛΑΚΑΚΗΣ ΣΤΥΛΙΑΝΟΣ του Ιωάννη.

Ανεξάρτητοι υποψήφιοι: Αποστολοπούλου Ηρώ (ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗ), Διπλάρης Κωνσταντίνος (ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΙΑΤΡΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ).

Navarino Agora
Δωρεάν Ψηφιακή Μαστρογραφία
Δουλειά για Σένα - dypa.gov.gr
City Hospital - Ιδιωτική κλινική Καλαμάτα
myΔΕΗ

ΕΛΛΑΔΑ

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

ΔΙΕΘΝΗ

ΠΡΟΗΓ. ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Χαρίτσης για ΝΔ: Η πολιτική της για την Αυτοδιοίκηση επιτομή του νεοφιλελεύθερου δόγματος

ΕΠΟΜΕΝΟ ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Για είσοδο στο Χρηματιστήριο ετοιμάζεται η Costa Navarino – Οι νέες επενδύσεις

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΆΛΛΑ

«Πνίγηκε» στη σκόνη η Καλαμάτα -Ξεπέρασαν τα 8 μποφόρ οι ριπές ανέμου – Τους 30 βαθμούς Κελσίου έφτασε η θερμοκρασία [φωτογραφίες]

Η συγκέντρωση μεγάλων ποσοτήτων σκόνης στην ατμόσφαιρα, οι ισχυροί άνεμοι και η υψηλή θερμοκρασία έχουν δημιουργήσει αποπνικτική ατμόσφαιρα στη Μεσσηνιακή πρωτεύουσα. «Πνιγμένη»

Δείτε επίσης