Αλλαγή φρουράς στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών

21 Ιουνίου 2016

Ο αρχιμουσικός Μίλτος Λογιάδης θα είναι ο νέος καλλιτεχνικός διευθυντής του Μεγάρου Μουσικής Αθηνών. Παράλληλα η Αννα Καφέτση αναλαμβάνει την ευθύνη για τα εικαστικά του Μεγάρου, όπως αποφασίστηκε απο το ΔΣ στη συνεδρίαση της προηγούμενης Τρίτης.

Ο Μίλτος Λογιάδης, αρίστευσε στη Μουσική Ακαδημία του Μονάχου όπου διορίστηκε και ως επίκουρος καθηγητής. Στη συνέχεια, εργάστηκε ως μόνιμος μαέστρος για δύο χρόνια στην Όπερα της Ουλμ. Το 1992, επέστρεψε στην Ελλάδα για να συνεργαστεί με την Ορχήστρα των Χρωμάτων. Έχει πραγματοποιήσει σημαντικές πρώτες πανελλήνιες εκτελέσεις έργων Ελλήνων και ξένων συνθετών. Έχει διευθύνει την Ορχήστρα της Βαυαρικής Ραδιοφωνίας, την Ορχήστρα της Βασιλικής Όπερας της Δανίας, την Ορχήστρα της Όπερας του Αμβούργου, τη Συμφωνική Ορχήστρα της Εθνικής Λυρικής Σκηνής, την Εθνική Συμφωνική Ορχήστρα της ΕΡΤ, την Κρατική Ορχήστρα Θεσσαλονίκης, την Καμεράτα, το Μουσικό Σύνολο Νίκος Σκαλκώτας. Είναι καθηγητής στο Τμήμα Μουσικών Σπουδών του Ιονίου Πανεπιστημίου στο μάθημα διεύθυνσης ορχήστρας.
Στα πρότζεκτ που αφορούν στα εικαστικά η πρώην Διευθύντρια του Μουσείου Σύγχρονης Τέχνης Αννα Καφέτση. Με πτυχίο φιλοσοφικής, μεταπτυχιακά στην Αισθητική και την ιστορία της Τέχνης στη Σορβόνη και Doctorat d’etat, έφορος πολλών εκθέσεων, επιμελήτρια και συγγραφέας πολλών εκδόσεων, η Αννα Καφέτση, αναλαμβάνει δράση.

Navarino Agora
Δωρεάν Ψηφιακή Μαστρογραφία
Δουλειά για Σένα - dypa.gov.gr
City Hospital - Ιδιωτική κλινική Καλαμάτα
myΔΕΗ

ΕΛΛΑΔΑ

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

ΔΙΕΘΝΗ

ΠΡΟΗΓ. ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Το stargate επιστρέφει στη μεγάλη οθόνη

ΕΠΟΜΕΝΟ ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Τι θα σημάνει για τον πολιτισμό το Brexit;

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Δείτε επίσης