Θέμα ωρών είναι πλέον η ολοκλήρωση της μεταγραφής του Ρομπέρτο στην Εσπανιόλ καθώς ο Ισπάνός τερματοφύλακας δεν θα «πετάξει» με την αποστολή των «ερυθρολεύκων» για την Αυστρία για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας.
Ο Ισπανός γκολκίπερ του Ολυμπιακού πήρε μία μέρα άδεια επιπλέον προκειμένου να ρυθμιστούν οι τελικές λεπτομέρειες και να κλείσει η μεταγραφή του στην Εσπανιόλ.
Στην αποστολή του Ολυμπιακού που θα ταξιδέψει για την Αυστρία δεν θα βρίσκεται ούτε ο Μπράουν Ιντέγε, ο οποίος αναμένεται να ενσωματωθεί με τους υπόλοιπους διεθνείς προς τα τέλη του μήνα.
Στην αποστολή των «ερυθρολεύκων» για την Αυστρία βρίσκονται οι: Καπίνο, Χουτεσιώτης, Μπέρτος, Φιγκέιρας, Γούτας, Βούρος, Μποτία, Σιόβας, Μαζουακού, Τσιμίκας, Μανθάτης, Ρέτσος, Ανδρούτσος, Ντομίνγκες, Γιαννιώτας, Κασάμι, Μπουχαλάκης, Φορτούνης, Πάρντο, Σεμπά, Πουλίδο, Ολαϊτάν.
Μια εβδομάδα αργότερα θα ενσωματωθούν και οι Ιντέγε, Ντα Κόστα, Μιλιβόγεβιτς, Μανιάτης, Ζντιέλαρ και Ντουρμάζ, ενώ εκτός προετοιμασίας μένει ο Ελαμπντελαουί λόγω του σοβαρού τραυματισμού του.